Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 1800-2000 Kcal-t kell...

Ha 1800-2000 Kcal-t kell bevinnem egy nap, de csak 1000-et viszek mennyi idő múlva indul be a fogyás?

Figyelt kérdés

Illetve milyen mértékű lesz?

De hogy ha vizet iszok (minden fogyókúra így kezdődik) annyira felpuffadtnak érzem magam...

Valamint a só. Szeretném megkérdezni hogy a sót miért tiltják annyira a fogyókúrázóknak?

2009. okt. 31. 09:14
 1/7 A kérdező kommentje:
(azért tettem fel ezt a külön kérdést, mert az eddigi kérdezők mind rendszeresen sportoltak.. nekem ennek HIÁNYÁBAN várom a válaszokat! köszönöm!)
2009. okt. 31. 09:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Napokon belül beindul a fogyás, heti egy kiló biztos lemegy, de ez alkati kérdés is. Azért valamit csak kell mozogni, ha nem is sportolni. A só magával vonzza a vizet, azért vagy szomjas, ha sósat eszel. Vagyis fölösleges víz raktározódik benned, ami ha nem is zsír, de súly. Meg a sok nátrium amúgy is árt az ereknek. A fogyás egy idő után leáll, holtpontra jut, de akkor is folytatni kell a csökkentett kalóriabevitelt és majd beindul újra. De azért gondold át, hogy valóban szükséged van-e fogyókúrára.
2009. okt. 31. 09:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A só megköti a vizet a szervezetben, ráadásul a sós dolgoktól még szomjasabb leszel, és még többet iszol, ezért tele leszel vízzel, így a súlyod a mérleg szerint akkor sem mozdul, ha tényleg beindul a fogyás, mert a víz ott van. Persze kell só, de mértékkel! (pld. levesben, vagy kajában, de a paprikát paradicsomot nem kell sózni).

Én inkább 1200 kalóriást javasolnék Neked, az 1000 hosszú távon sem jó.. de ahogy Te gondolod. És ki fogod ezt bírni hetekig? Mennyit szeretnél leadni?

2009. okt. 31. 09:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát igazábol már egy hete csinálom, 6kor eszek utoljára, eleinte elég éhes voltam, mivel volt hogy éjfél körül aludtam csak el...de mostmár egyáltalán nem érzem hogy éhes lennék akkor sem hogyha csak reggelizek :O - ez mitöl lehet? (de persze anyu nem hagyja hogy ne ebédeljek szóval igy kétszer szoktam enni... délbe és hatkor)

hát olyan 8 kilót szeretnék leadni. iszom ezt a jana ásványvizet is ami segit az amugy nehézkes mindennapi székletüritésben (családi átok:S)

köszönöm a gyors válaszokat!

2009. okt. 31. 11:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak kevés evéssel nehezen fogsz fogyni. Ahhoz kell a mozgás is, és akkor még hamarabb elindulnak a kilók lefele.
2009. okt. 31. 13:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne 2x egyél egy nap, hanem minimum 3x, mert a szervezeted tartalékolni kezd, kevesebbet éget el, így kicsit lassabban fogysz. Reggelire egyél valami keveset és azt vond le a másik 2 étkezésből^^ Sok sikert:)
2009. okt. 31. 14:01
 7/7 anonim ***** válasza:

én is ezt csináltam:) és kb. 2hét alatt 4kg jött le ,de mozogj ,mert lógni fog a bőröd és a melleid is!

Egyébként nem ajánlom ,mert minden vissza fog jönni:( és akkor még szerencséd van, hanem a duplája:)

2009. nov. 8. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!