Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Este 6 után nem enni?

Este 6 után nem enni?

Figyelt kérdés
Ugye szinte minden diétának ez az alapelve. Na már most elméletben az lenne a lényeg, hogy kb 3 órával lefekvés előtt már ne együnk. De ilyen alapon az se gáz ha 7kor eszek utoljára, ha ezzel arányosan a lefekvési időt is eltolom. Vagy én tévednék, és este 6kor történik vmi csoda a szervezetben(a nappali emésztőmanóknak lejár a munkaideje és jön a műszakváltás..csakhogy az éjszakai emésztőmanók lustákXDXD)? lol.
2009. okt. 30. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen igazad van. Én éppen most fejeztem be a vacsorámat :D De én hajnali kettő előtt sose fekszem le. Mindig ilyenkor eszem utoljára, ehhez képest már fogytam 10 kilót.
2009. okt. 30. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
Persze, de mikor ezt a hat órásat kitalálták, akkor az átlag lefekvési idő nem is hiszem, hogy több volt, mint 9-10. Szóval igen, 3 órával lefekvés előtt. Meg amúgyis bizonyított tény, hogy ha közvetlen lefekvés előtt eszel akkor csak rosszul alszol, de nem fogsz hízni, csak akkor ha azzal az étkezéssel meghaladod a bevitt kalória számát a felhasználtnál.
2009. okt. 30. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Érdekes lenne, ha 6 után nem ennék. Volt amikor 7-kor (19.00) keltem fel és reggel 8-kor feküdtem le, akkor én gyakorlatilag nem ehetnék. :D A lényeg, hogy lefekvés előtt 2 órával ne egyél, de szerintem salátát csirkemellel ehetsz még akkor is...
2009. okt. 30. 22:04
 4/4 Krisz85 ***** válasza:
A legnagyobb hülyeség amit valaha kitaláltak. Aki egy kicsit is ért a biológiához, és az emberi testhez, az már a haját tépi. Aki pedig jobban ért az emberi testhez az mégjobban tépi pl. egy edző, na ezért nincs hajam már nekem sem, :-)
2009. nov. 7. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!