Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki szenved kényszerevésben?...

Ki szenved kényszerevésben? Klikk ide

Figyelt kérdés

én is ebben szenvedek és, ha vannak még akik ezzel küszködnek, és szeretnének beszélgetni, irjanak privátba vagy adják meg a yahoo cimüket, hogy tanácsokban vagy esetlg másképp segitsük egymást.

előre is köszi

L

2009. okt. 30. 20:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, hogy kényszer evés-e az amit csinálok. Csak azt tudom, hogy sokszor eszem olyankor is, amikor nem vagyok éhes, pusztán azért, mert ráérek. Vagy mert van mit. Érdekes amúgy, mert reggel úgy kell magamba erőszakolnom a kaját. De déltől kezdve meg azon vagyok, hogy leálljak már végre. Főzök valami ebédet, és hiába csinálok bazi nagy adagot, sose elég másnapra, mert a levest pl. addig eszem, amíg van a fazékban. Ha már nagyon tele vagyok, akkor abbahagyom, fél óra múlva folytatom. Nem tudom miért. Elég nehezen állom meg, hogy ne menjek ki a konyhába kaját csinálni. Azért ha nagyon akarom, sikerül, de nagyon nehezen megy.
2009. okt. 30. 21:12
 2/2 anonim válasza:
én csak akkor eszem,ha éhes vagyok,és ha unatkozom,és ideges vagyok meg ilyesmi....de jó sokat ám!pl:mondjuk akkor is eszem miután a barátok köztben(ha nézed tudud miről van szó)pizza evő verseny volt!
2010. jún. 23. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!