Hogyan csináljam? Ötleteket kérnék
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és szeretnék egy kicsit (kb. 6-7 kg-t) fogyni. Tudom, hogy ennyi idősen ártana a fogyókúra, ezért ötleteket kérnék, hogyan tudnám megcsinálni más módon,lehetőleg 1-2 hónapon belül.
Köszönöm előre is a válaszokat!:)
2009. okt. 30. 18:00
1/6 anonim válasza:
ha szereted az édességet akkor az rossz ha lemondasz a nasiról, cukoról az már egy jó pont ha nem eszel mellette össze vissza mindent akkor mégjobb és ha este6 után nemeszel és ezt megbirod állni akkor szupi de ha csak a hasaddal van bajod akkor hasazzál és lefog menni a pocakod, laposabb lesz
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Megpróbálom!:)
2009. okt. 30. 19:34
3/6 anonim válasza:
L-Karnitin de nézd meg hogy életkorodhoz jó-e vagy kérdezd meg a dokidat ezzel kapcsolatban.am emellett ehetsz ihatsz csinálhatsz bármit 1-2-hónap alatt többet is le adhatsz a súlyodból. am milyen magas vagy és hány kg?
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Kb. 162 cm és 53 kg.
2009. okt. 30. 22:51
5/6 anonim válasza:
hova akarsz fogyni?a 6-7kg minusszal 46-47 kg lennél,az nagyon kevés.
a második válaszoló jót írt,de neked nem kéne,szerintem.
6/6 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy nem csontsovány szeretnék lenni, hanem pont jó!:D A mostani alakomat nézve gondoltam, hogy ennyit kéne fogyni, hogy bátran fölvehessek mindenfajta ruhát.:) Szerintem 46 kg pont jó.:) Köszi a választ.:)
2009. okt. 31. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!