Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik réka dvd vált be...

Melyik réka dvd vált be legjobban nektek?

Figyelt kérdés

Szeretnék izmos lenni, futok, de azért mégis csak jobb zenére tornázni, de ha otthon bekapcsolom a zenét, nem tok mit csinálni, nem jut eszembe semmi hasznos gyakorlat, de a dvd segítségével könnyebben fog menni. van rajtam egy kis fölösleg, de nem evést nem fogok csinálni!

1. káros a fejlődő szervezetemre, mert 15 vok

2. Ha újra elkezdek enni duplán visszajön

3. a nemevés káros, mert a zsír igaz, hogy eltünik, de lerakódik a belső szervekre és betegséget okoz (orvos nagynéni :) )

+ a sportal jó kondim is lesz és tornából is jobb jegyeim lesznek

2009. okt. 30. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Én 4.dvd-re tornázom(2009) nekem nagyon bejött

am neten le is lehet tölteni,nem muszáj megvenned

2009. okt. 30. 18:38
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi :D én is a letöltésre gondoltam :D amíg tölti a net, addig a youtube-on nézem és tornázok :D
2009. okt. 30. 18:56
 3/5 A kérdező kommentje:
hú, most futottam le 2o percet a futópadon a 2. programon, ami lassan kezdődik, majd bekeményít :) szerencsére futóadért nem kell konditerembe mennem, csak a másik szobába, hiszen tesóm sokat sportol és egy csomó ilyen gépünk van
2009. okt. 30. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:
2009es jött be nekem a legjobban.
2009. okt. 30. 21:33
 5/5 A kérdező kommentje:
én is most a 2009-esre csinálom, hát hú... mit mondjak? elég kemény, nem semmi, pedig nekem van kondim de jól kifárasztottam, ezt nem tom h ki tudja végigcsinálni egy huzamban? de talán nekem is menni fog fár hónap múlva (vagy hét)
2009. okt. 31. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!