Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jol csinalom? Az etkezesemben...

Jol csinalom? Az etkezesemben nem vagyok biztos.

Figyelt kérdés
Iskolaba jarok ugyh regellire nincs ra idom suliban almat,vagy muzliszeletet szek es sok vizet...1l minimum a suliban... othon pedig ahogy hazaerek 4kor ebedelek es este max jogurt... igy jo ? vagy hianyzik valami???
2009. okt. 30. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt szokták ajánlani,hogy naponta 5x keveset együnk.Reggel pl. ha tudnál időt szorítani arra,hogy egyél egy pár falatot nagyon jó lenne,hiszen a reggeli a legfontosabb étkezés.Összességében egy kicsit ehetnél többet is,de a lényeg,hogy változatosan táplálkozz és MOZOGJ!Hol a mozgás?Azt nem írtad,pedig az is nagyon fontos!!Hetente 3x mozogj,legjobb fogyás szempontjából az aerob mozgás.

Remélem tudtam segíteni.

14,5/L

2009. okt. 30. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs időd otthon reggelizni akkor vigyél magaddal.Ha rozs kenyérből,vagy korpászsömiből,vagy abonettből,puffasztott rizsből csinálsz szendvicset,garantáltan nem leszel éhes.A reggelid legyen változatos,és tápláló,a joghurt vagy a müzliszelet,vagy alma,vagy bármien gyümi és zöldség jó tízóraira.Így biztos hogy megfelelő tápanyag kerül a szervezetedbe.Mivel az ebéded elég későre kerül,így a joghurt jó vacsira,de azt is fellehet váltani gyümölcs,vagy zöldség salikkal.Így nem lesz egyoldalú az étkezésed.
2009. okt. 30. 16:12
 3/7 anonim ***** válasza:
ez az "étrend" nem étrend. Röhejesen kevés még egy csecsemőnek is. Igy fogyni nem fogsz (legalábbis zsírból nem, max izomból)
2009. okt. 30. 17:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Mozgok hetente 3-4 szer csak nem irtam ide,erre voltam kivancsi... koszonom
2009. okt. 30. 20:20
 5/7 A kérdező kommentje:
haat igen persze nem csak zoldseget vacssizom... en probaltam ugy hogy reggelizem de utana valahogy mindig jobban kivanom az etelt es nehezebb ellen allni.... meg ha eszek 5szor naponta es keveset..mindig ugyerzem h hizok miatta... a tornaval kapcs. szerinettek mi jobb alexandra vagy rubint??? alexandrat csinaltam masfel honapig de csak erosodtem es most hagytam egy het szabadot es ujra kellene kezdenem de szerintetek mi lenne jo???
2009. okt. 30. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Második vagyok.Szerintem mindegy mien mozgást választasz ,maga a MOZGÁS a lényeg.Én most kezdtem pilatesezni,mert az nem olyan megerőltető a számomra.Minden fajta tornát kipróbáltam,de nekem ez jön be,ha végeztem a félórával,még lélegezni is tudok,ellentétben a többivel.
2009. nov. 1. 08:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem sem valt be a hosszu tornak... most egy cseppet viszaveszek mert neheznek talalom
2009. nov. 1. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!