Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az arcomból fogyhatok? Bövebbe...

Az arcomból fogyhatok? Bövebben lent.

Figyelt kérdés

163cm vagyok 57kg. 17 éves lány.

Van rajtam kb 3-4kg súlyfelesleg, amitől megszeretnék szabadulni. Nagyon zavar. Az arcom eléggé kikerekedett az utóbbi 1-2 évben...ha fogyok, az arcomból is fogyni fogok? Mennyi idő után vehető majd észre a változás, ha odafigyelek a táplálkozásomra, és hetente 4szer futok, vagy tornázom minimum fél órát?

2009. okt. 29. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 kg-ot fogytam de az arcom semmit nem változott. Hiába vagyok 45 kg és 162 cm. Arcból nem olyan egyszerű fogyni szerintem. Sőt szinte lehetetlen ha csak 3-4 kilót akarsz leadni.
2009. okt. 29. 22:37
 2/4 anonim válasza:
100%
Én ha fogyok először mindig arcból. 2 hét után vettem észre, hogy kisebb lett arcom, igaz nem sokkal, de onnan is lehet fogyni.
2009. okt. 29. 23:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Vannak kimondottan arctorna gyakorlatok. Ezekkel az arcizmokat tornáztatod, tehát formálod az arcod. Ha kikerekedett az arcod, akkor már most nagyon vigyázz a leendő tokásodásra, hidd el nekem, ha már van toka iszonyat nehéz megszabadulni tőle. Végezz állra való gyakorlatokat is !
2009. okt. 30. 10:01
 4/4 anonim válasza:
100%
szia. szerintem alkatfüggő. én is futok, összsen 2 kilót fogytam csak, de nekem nagyon meglátszott az arcomon is, sőt talán főként onnan fogytam.
2009. okt. 30. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!