Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 163 cm, és 67 kg vagyok....

163 cm, és 67 kg vagyok. Mennyit kéne fogynom?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben híztam meg 67 kg-ra.Ez már nagyon zavar.Fogalmam sincs,h milyen,melyik fogyókúrát válasszam a sok közül.Min.egy tízest le szeretnék adni,de több se ártana.Szeretnék karácsonyig lefogyni,van rá esély?mit javasoltok?

normális válaszokat várok.Köszönöm.

15 éves lány

2009. okt. 29. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

Szia. Én 160 cm voltam és 67 kiló, mint te.

Köszönhetően annak, hogy késő járok suliból haza stb.

A nyáron sikerült 7 kilót úgy leadnom, hogy nem éheztem. Mindent megettem, persze mértékkel. Nálam a hangsúly a mozgáson volt. Minden nap Réka van 5 percedre tornáztam. (Olyan jó kis izmos lett a lábam :)Fontos, hogy ne akarj görcsösen fogyni, ne akarj gyorsan sok súlyt veszíteni.

Ha szeretsz futni, azt is ajánlom, nagyon jó kis sport. Sok sikert a fogyásodhoz! De ne vidd túlzásba! 16 lány

2009. okt. 29. 18:31
 2/5 anonim válasza:

A 10 kilós mínusz reális cél, de annál többet szerintem nem kéne fogynod. Még csak 15 vagy, még sokat fejlődik ilyenkor a szervezet. Szélesednek a csontjaid(nőiesedsz), még nőhetsz is.

[link]

Hogy hogyan fogyj le, ahhoz azt kellene tudni, hogyan szaladt fel rád a plusz kiló. Sokat eszel? Keveset mozogsz? Vagy csak hízékony alkat vagy?

De azt tanácsolom, ne a karácsonyi időpont legyen a cél. Le lehet fogyni ugyan ennyi idő alatt, de az nem lesz tartós, és vissza is fog jönni hamar a leadott kiló.

És NE éheztesd magad! Inkább egyél csak kevesebbet, mint szoktál.(sokszor keveset). És a hizlaló ételekből is csak a felét edd meg annak amennyit eddig ettél. Nem kell lemondani semmiről, csak megfelezni.

Hosszabb folyamat ugyan, de szerintem célravezetőbb és egészségesebb.

2009. okt. 29. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:

163cm-hez az ideális súly 53kg.

De alkattól függően 50-57kg között.

Ezt csak egészséges táplálkozással (nem koplalás), 1200-1400 kalóriabevitel mellett, és rendszeres (heti 3-szor futás, gyaloglás, aerobic, úszás...)sporttal lehet elérni.

Ha minden héten 0,5-1 kilót fogysz, az a normális.

Elért súly után sem szabad folytatni a hízlaló nassolásokat.

L.27

2009. okt. 29. 19:53
 4/5 anonim válasza:
én azt javaslom hogy fuss 1 órát folyamatosan utána 130 felülés majd 130 fekvő támasz 200 guggolás és levezetésként 5000 m futás majd 100 guggolás
2009. okt. 31. 13:51
 5/5 anonim válasza:
már meg ne haragudj utolso kommentelo....de szerinted egy 15 eves lany hogy csinal meg ennyi felulest meg fekvotamaszt??? en 60 kilo vagyok es 165 centi de nem erzem jol magam a boromben....akarhogy is tornazom meg betartom ez etkezest nem fogyok...es hogy visszaterjek en csak 50 felulest tudok megcsinalni folytonosan...piheno utan meg 50 et olykor...es en is 15 eves vagyok..
2009. nov. 5. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!