Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék hízni?

Hogyan tudnék hízni?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon sovány vagyok, 154 centi és 43 kiló. Hogyan tudnék annyit hízni, hogy normál testalkatom legyen? És ne csak egy helyen hízzak meg (pl. csak a hasam lesz nagyobb, stb...)?

14/L

2009. okt. 29. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne akarj hízni, még fiatal vagy, úgyis nőni fogsz és akkor a súlyod is változik-mondjuk nem mindenkinél..
2009. okt. 29. 16:55
 2/6 A kérdező kommentje:
de gyakorlatila a bordáim már kint vannak, ha nyújtózkodok, akkor arról ne is szóljunk! vmi tanács?
2009. okt. 29. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:
hát úgy hogy elmész futni este bezabálsz aztán elmész futni reggel és úgy eszel aztán ebéd előtt is törnázol és akkor nem csak hájas leszel hanem formás is
2009. okt. 29. 17:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Эти вопросы будут размещены любой другой день, эти операторы сука

Скучно уже!

2009. okt. 29. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:
egyél este későn chipset, csokit, feküdj le minden evés után, ha gyümölcsöt akarsz enni akkor banánt egyél, sok kenyér, pörkölt.....
2009. okt. 30. 08:31
 6/6 A kérdező kommentje:
a csipszet nem szeretem annyira, viszont ha megkívánom, akkor tényleg eszek. pörkölt az egik kedvencem, általában 1-2 kenyeret megeszek mellé. gyümiből szinte mindent eszek, banánból egyszerre akár 3-t is. de egyszerűen nem hízok :( ez így megy évek óta...
2009. okt. 30. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!