Ez koplalásnak számít?
Szia!
Mindegy, hogy hány éves vagy, ill. mi a nemed és fizikai aktivitásod, ez nagyon kevés. Nem akarlak megrémíteni, de ez masszív koplalás, ha tovább így folytatod. Említetted, hogy félsz attól, hogy a szervezeted raktározni kezd, márpedig pontosan akkor fogja ezt tenni, ha koplalsz, mivel minden egyes kis falatot félre fog tenni.
Amúgy az étrended jó (tojás, csirkemell, zöldség, gyümölcs), de ezekből ehetsz többet, ezek mind egészséges ételek, amik kellenek a szervezetednek. Ne félj az ételtől (max. majd ledolgozod, nem történik semmi baj, ha többet eszel néha-néha)!:)
A másik, hogy este is ehetsz, ha későn fekszel le, a lényeg, hogy lefekvés előtt kb. 1,5-2 órával már ne nagyon.
Remélem minden kérdésedre tudtam vmilyen ötlettel szolgálni.
Szép napot!
első: nagyon köszönöm a bő választ:))
második: 61 kiló vagyok.. 171 cm
mostanában kicsit kétségbe estem mert megállt a fogyásom.. még ugy 5 kilotol szeretnék megszabadulni és onnantol szinten tartani. de most hogy megállt attol félek hogy elkezd visszajönni talán azért csökkentettem még lejjebb.. előtte is volt már egy mély pontom akkor anyátol kaptam egy fejmosást.. és ugy érzem hogy ha többet eszek akkor hátráltatom csak a fogyásomat..:/ 1300 fölé szinte sose mentem mert soknak tartottam. nem azt mndom hogy nem tudnék enni mert amugy nagy evő vagyok meg nagyon édesszáju is de igyekszem magam visszafogni.
Első vagyok: mindenkinél előjön, hogy egy idő után stagnál a dolog, de aztán újra beindul majd a fogyás, ne ess kétségbe. Egyél kicsivel többet, és mozogj! Meglátod, hogy majd egészségesen leadod azt az 5 kg-ot és az életbe nem fog visszajönni.
A másik, hogy ha szereted az édességeket, akkor ne vond meg magadtól, mert egy idő után "kitörsz" és nagyon "bezabálsz" belőle (észre sem veszed). A lényeg, hogy lehetőleg egészségesen készítsd el azt az édességet és egyél belőle keveset (pl. vasárnapi ebéd után egy szelet sütemény belefér!). Arra ügyelj, hogy ebből legyen kevesebb, a csirkemell, tojás, zöldségek, stb.-ből pedig a több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!