Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék csípőből fogyni....

Szeretnék csípőből fogyni. Hogyan kezdjek bele?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a csípőm aránytalanul széles. Máshol nincs súlyfeleslegem csak ott és nem tudom, hogy milyen tornákkal lehetne onnan faragni. Már sok mindent kipróbáltam, de semmi nem használt. Légyszi adjatok pár tippet.
2009. okt. 28. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Futás , lassan, heti 4x40 perc.
2009. okt. 28. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:
első válaszolóhoz:tényleg lehet a futástól csípőről fogyni?Az nem comb meg fenék?Ez érdekelne nagyon mert eddig azt hittem de ez tökjó ha így igaz:D...
2009. okt. 30. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
2. vagyok amúgy én a hullahoőkarikázást tudom ajánlani heti 3x60 perc
2009. okt. 30. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet célzottan fogyni! Alkati kérdés! Ha elkezdesz egy bizonyos terület izmaira gyúrni, akkor izom fog nőni először, ezáltal még nagyobbnak tűnhet. Ami nem baj. Ha sokáig csinálod, akkor elkezdesz fogyni onnan IS, és máshonnan is, ahogy azt a saját kis genetikád diktálja.

Ha nem hiszed, nézz utána.

2009. okt. 31. 02:23
 5/7 anonim válasza:
50%

Nekem az vált be, hogy felmosónyél, vagy hasonló dologgal, napi 100-at fordítgatsz..

Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de jó módszer.

2009. okt. 31. 12:23
 6/7 anonim válasza:
50%
napi 100 felülés utána fekve felhúzod a térded összeérinted a könyököd és a térded nekem bevált
2009. okt. 31. 13:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm..ki fogom próbálni mindegyiket:)
2009. okt. 31. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!