Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Testszépítés Ibivel? Hallottat...

Testszépítés Ibivel? Hallottatok már róla?

Figyelt kérdés
A facebookon találtam rá, és egy edzésmódszerrel és diétával hihetetlen változásokat érnek el nála azok, akik jelentkeznek nála. Én is írtam neki, de mint utólag kiderült fizetni kell a diétáért is és az edzésprogramért is. Nem tudom, hogy megéri e?
2013. aug. 16. 13:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért érné meg?

Hús, zöldséget tudsz enni, ehhez nem ibinek kell fizetni hanem a piacos néninek meg a hentesnek.

Edzeni tudsz nem? Neten fent van a fegyencedzés, vagy keresel olyan oldalakat/csapatokat mint a Metálozott testek aztán nézed mit csinálnak. Nem nagy cucc.

Van ami pénzbe kerül, de azt úgy hívják hogy komoly Qigong oktatás, komoly gyógytorna, Jóga.. amik beteg embereken is segítenek, többet tudnak mint egy alap erősítő edzés. Viszont a szerencse, hogy a legalapvetőbb gyakorlatok már elegek arra hogy normális formát adjanak, jó izomterhelést.. és nem kell hozzá semmi, csak egy kicsit utána nézni hogyan kell szabályosan fekvőtámaszt nyomni, guggolni stb.

2013. aug. 16. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri! Ő egy profi, aki tökéletes alapot tud lerakni neked! Aztán ha már beletanultál az étkezés rejtelmeibe és az edzésbe akkor egyedül is folytathatod! De szerintem egyszer megéri belevágni, nagy lökést tud adni az ember lányának egy ilyen program! A képek is magukért beszélnek.. Bár attól is függ, hogy pontosan mennyibe kerül egy személyre szabott terv..?
2013. aug. 16. 17:18
 3/7 Kócos boszorkány válasza:
És vajon Ibike adózik ezután? Mert hogy nagyon hirdeti magát, facebookon is rengeteg ember kereste már fel és utalt neki pénzt.
2013. szept. 20. 08:30
 4/7 rbri válasza:
MEGÉRI, tapasztalatból mondom, Ibi a legjobb!!
2013. okt. 29. 07:46
 5/7 anonim válasza:
Engem az érdekelne,mennyibe kerul a fogyókúrás étrend Ibitol?koszi!
2015. ápr. 8. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:
11000 Ft...
2015. máj. 8. 11:30
 7/7 anonim válasza:
Már 24500 Ft.
2022. jan. 24. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!