Fogyni szeretenék,16 éves lány vagyok. Nem tudom hogy álljak neki a fogyókúrának. Valaki leírná hogy mit eszik hányszor és hány kilót fogyót? És persze hogy mit nem szabad enni!? Am 158cm 70kg vagyok
Szia! Van ilyen 90 napos diéta. Az több ismerősömnek is bejött.Kicsit lehet hosszúnak tűnik, viszont a kaják tényleg ehetőek, nincs édességmegvonás, csak étrendszabályozás. Egyébként 16 évesen még leginkább sporttal vagy valamiféle mozgással is segíthetnéd a fogyást. Persze lehet, hogy nincs időd rá, de úgy hatásosabb a dolog. Kis bicikli, mondjuk barátokkal összekötve, nem is megeröltető. Vagy napi szinten 30-40 perc séta. Nah de adok linket a diétához :
sok sikert és kitartást :)
/Rainy-16/
10 kg-ot fogytam 1-1,5 hónap alatt. Minden nap ettem 1 joghurtot vagy kefírt, lehet beletenni 1 ek zabkorpát vagy 1 gyümölcsöt. Mellette ettem gyümcsölsalátát vagy zöldsalátát. Egy másik nap csak 1 szelet bundás kenyeret ettem lekvárral... én a kcal-kat számoltam, hogy ne legyen több 400-600-nál. A leggyorsabban akkor lehet fogyni, ha 350 kcal körül viszel be tápanyagot és sokat iszol. Nem nagyon kell mozogni mellette :D...
Ha rendesen eszel, mondjuk 800 kcal-ot, akkor lehet mellette biciklizni fél órát, step padozni, aerobicozni. Fontos, hogy pici torna legyen azért!
90 napos diétát felejtsd el! Kezdésnek napi 160g szénhidrát és legalább 100g fehérje. Egységesen elosztva 6 étkezésre. Délután 4 után szénhidrátos kaját nem ehetsz! Diéta alatt gyümölcsöt, cukrot, zsíros kajákat NEM ehetsz! Vitamin beviteled zöldséggel próbáld megoldani vagy tápkieggel. Az a jó diéta ha 1 héten max 1kg megy le rólad, ha ennél több akkor emeld a ch-t 20g al, ha pedig kevesebb akkor csökkentsd 20 g al. Szénhidrátos kaják: rizs, krumpli, durumtészta, tkkenyér, zabpehely. Fehérje: sovány húsok, halak, tojás, túró, hüvelyesek.
Mozgás: hetente 3x végezz osztott izomcsoportos edzést és heti 3-4x 45-60 perc alacsony pulzusszámú folyamatos mozgást! Pl kerékpározás, gyorsabb séta..stb. Edzés: hétfő: mell, tricepsz, szerda: bicepsz, hát, péntek váll-láb. Minden edzésnapon mehet has!
egy testépítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!