Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért szereted vagy nem...

Miért szereted vagy nem szereted Schobert Norbit és Rékát?

Figyelt kérdés
És nem olyan válaszokra vagyok kiváncsi,hogy Rékának ló feje van.
2013. aug. 12. 22:51
1 2
 11/16 anonim válasza:

Csajismerősöket elnézve a módszer jó.

Amit nem szeretek bennük, h átmentek ebbe a 20 forintért a saját anyámat is stílusba, amihez természetesen jár a minden nap minden szarral a címlapon vagyunk c sztori.

2013. aug. 13. 07:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Én azt látom belőlük, hogy a cukorbetegen született kislányom ehet végre olyant, amit eddig nem lehetett, mert egyszerűen egyetlen cég sem tartotta fontosnak a cukormentes péksüteményeket, édességet, rágcsálnivalót. Drága, valóban, de mit mondanál a 4 évesnek, akinek az ovistársai falják a túró rudit, ő meg soha nem kóstolhatta meg?

Akármilyen ellenszenves figurák néha (és nem mindig, ráadásul azért elég szépen támogatnak rászorulókat,még ha ennek jó része reklám is, de igazából tökmindegy, lényeg, hogy valakinek ettől jobb lesz), mi sokat köszönhetünk nekik.

2013. aug. 13. 07:37
 13/16 anonim válasza:
Én szeretem Rékát, imádom a DVD-it is. Először nekem se tetszett, hogy elővette a step padot meg a súlyzókat, mivel nem igazán engedhetek meg magamnak ilyen kiadásokat főleg a step pad, de aztán párom csinált nekem deszkából, súlyzónak meg vízzel töltött flakonokat használok, ahogy Réka is elmondja. Meg lehet oldani! Én nem értem azokat az embereket, akik bántják mert ló feje van! És ráadásul olyanok, akikbe szintén bele lehetne kötni. Mindenkibe van hiba, ha nem tetszik neki ne nézze. Nekem se tetszik Norbi stílusa, ezért nem is "követem" és kész. Nem eszem a kajájukat sem mert aki le akar fogyni anélkül is le tud. Én ugyanúgy megettem mindent amit eddig csak kevesebbet és mozogtam rendszeresen és mégis sikerült! Persze a cukorbetegeknek más csak hát nem mindenki engedheti meg magának! Norbiba az nem tetszik, hogy kigúnyolja a túlsúlyos embereket! Oké sokkal jobb ha nem vagy 200kg meg nem egészséges, de az hogy lefényképezi és kiteszi a közösségi oldalakra, felháborít! Megnéztem volna őt kövér korában, hogy mit szólt volna ha őt így kiteszik mindenhová és gúnyolják...
2013. aug. 13. 08:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Ellenszenves és buta emberek. Úgy értem, ahhoz biztos értenek, amiből élnek, de ezen kívül, ha más témában hallom őket nyilatkozni, vagy akár az írási stílusuk... süt a butaság, és ez engem taszít.

Az update-alapelvek jók, a videóik is, néha tornázom is rájuk, úgy különösebben nincs velük bajom, de sörözni nem ülnék le velük (bár nem is tudom, söröznek ők?) a fentebb leírtak miatt.

2013. aug. 13. 09:47
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat.

Én személy szerint csípem őket.

Szép családjuk van és szeretik egymást.

A munkájukat szenvedélyesen végzik.

Norbi dvd nagyon össztönzőek.

Rékát is szeretem de a dvd-i nekem túl kemények.

Az Update pedig nekem kicsit drága de sokan vannak akik szeretik és ki tudják fizetni:)

2013. aug. 13. 10:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem az a bajom velük,hogy azt akarják ráderőltetni,hogy az Update mellett semmi más nincs, ami fogyaszt, ami egészséges! Nem, nekem nem kell az egészséges életemhez 900 forintos liszt, mert azt a minimális szénhidrátot beviszem mással, és egyébként sem gondolom, hogy mondjuk reggeli napi két kis szelet bármilyen kenyér, ártana.

És azt sem gondolom,hogy a csirkepörköltet kizárólag egészségesen csak mellből lehet készíteni.

Réka dvd-i jók, viszont maga nő, szerintem irtóra unatkozik. Amikor egy felnőtt nőnek az napi legnagyobb gondja,hogy milyen színűre fesse a körmét a körmös?? Hát az nekem már a kínszarás teteje! Nem kell minden percét kitenni az életének a Facee-re, mert tényleg volt,hogy már az is kint volt,hogy 5 perce keltek fel és a stb.stb. Aztán meg fáj,hogy mindenki írogat különféle nem szép dolgokat!

Üzletileg jók! Megcsinálták, éltek a lehetősséggel. Nem sajnálom tőlük! De pár éve nekem szimpatikusabbak voltak!

2013. aug. 13. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!