Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 18 év alatt miért nem lehet...

18 év alatt miért nem lehet fogyózni?

Figyelt kérdés
mindenki azt írja minden 18 év alattinak, aki fogyózni szeretne, hogy jajj de fiatal vagy, ne fogyózzál. De senki sem írja, hogy MIÉRT ne. Egyszer azt olvastam h akkor megáll a növekedés. és ha én már nem akarok tövább nőni (sőt!!) akkor fogyózhatok? 15/l
2009. okt. 26. 23:09
1 2
 1/15 anonim válasza:
61%
Ne haragudj, ez hülyeség, és nem kell elhinni mindent.
2009. okt. 26. 23:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha túlsúlyos vagy , természetesen "fogyózhatsz" ami nem eszetlen koplalás kell legyen, hanem életmódváltás.

Ésszerű táplálkozás és mozgás!!

2009. okt. 26. 23:13
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Ez butaság. Aki azt mondja nem gondol bele hogy százkilósan élni sokkal egészségtelenebb. és ugyanúgy fogsz nőni mert a felhalmozott zsír táplálja a szervezetet. Szóval semmi kifogás a fogyókúra ellen.
2009. okt. 26. 23:16
 4/15 A kérdező kommentje:
de én nemvagyok 100 kilós, csak 58. és olyan 4 kg-tól szeretnék megszabadulni. Akkor nem fogyózhatok? csak annyira szeretnék, hogy nem eszem édességet, fehér lisztet, zsírosabb kajákat, és több zöldséget eszem, meg sportolok.
2009. okt. 26. 23:19
 5/15 anonim ***** válasza:
67%
így is sovány vagy
2009. okt. 26. 23:26
 6/15 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem lehet fogyozni de nem koplalni. Sajna butus kis csajok ilyenkor képesek napokig nem enni. A test ilyenkor változik ha ilyenkor nem a sportra és egésséges kajára szoknak rá égész életükre tönkre vágják az egésségüket.

Ha pedig valaki 15 évesen száz kiló dokihoz kell fordulni nem öngyogyitásba kezdeni.

2009. okt. 26. 23:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Koplalni senkinem nem lenne szabad (nem is célravezető megjegyzem). Az édesség,cukros ütiők péksütemények elhagyása + sport pedig bármely életkorban célszerü,ha van felesleg az emberen
2009. okt. 27. 00:12
 8/15 anonim ***** válasza:
83%

Azért nem lehet 18 éves kor alatt fogyókúrázni, mert 12-18 éves korodban alakul ki a hormonháztartásod, alakulnak a csontjaid, fantasztikus fejlődésen megy keresztül a szervezeted...

Sok fehérjére, szénhidrátra, vitaminokra, ásványi anyagokra van szüksége a szervezetednek, nem pedig arra, hogy megvond magadtól a táplálékot!

15 évesen az 58 kg-os súlyod teljesen normális, nem szabad fogyókúráznod!!!

Sportolj, egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, legyél sokat friss levegőn (kirándulj!)...

Ne egyél sok édességet, cukrozott italokat, süteményeket...

Persze, aki fiatalon 100 kg-os, annak muszáj fogyókúráznia, de ezt orvosi felügyelet mellett kell tennie!

2009. okt. 27. 03:08
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

azért ilyet nem lehet kijelenteni,hogy az 58 kg teljesen normális...és ha 150-160 cm???akkor miért ne fogyózhatna??

természetesen csak úgy,ahogy a többiek írták:egészséges étkezéssel,sok sporttal.

2009. okt. 27. 07:36
 10/15 anonim ***** válasza:

Jársz iskolába? Vagy ilyet már nem tanítanak? Nem bántásból, de nálunk bioszon anno ez tananyag volt.

Én leírtam ezerszer: FEJLŐDŐ SZERVEZETED van, amitől nem szabad megtiltani az ételeket. A drasztikus fogyókúrára gondolok ilyenkor, mikor csak káposzta levest eszel hetekig, meg társai.

Lehet fogyni, mozogni, kevesebbet és mást enni, de nem szabad semmit (szénhidrát, zsír, fehérje, rost) megvonni magadtól, mert ebben az időszakban szüksége van rá a szervezetednek! (kevesebbet és ésszerűbben lehet enni)

Nem csak a növésről van szó, fejlődsz te belül is!

2009. okt. 27. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!