Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vacsorára ettem két kicsi...

Vacsorára ettem két kicsi zöld almát és 5szelet sajtos párizsit (minőségi) ez belefér fogyis vacsinak?

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
hát fogyisnak nem igazán. a párizsiról szokj le mert abba csak "mocsok" van és az hízlal és egyáltalán nem egészséges!
2009. okt. 26. 22:25
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
2 puding és egy tábla csoki volt nálam a vacsi. Szerinted ez belefér?:)) (Na jó, nem is fogyózom:))
2009. okt. 26. 22:31
 3/8 A kérdező kommentje:

sokan hiszik azt, hogy mennyire gagyi hús:)

de nekem van rokonom a húsfeldolgozóban és mondta h ez a párizsi, a legtisztább hús ott :D :)

2009. okt. 26. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
A párizsi nagyrésze víz, szóval nem hízlal, pláne nem öt szelet. Nem sok értékes tápanyag van benne, de pl. én is nagyon szeretem:) Gagyikaja, de nem hízol tőle.
2009. okt. 26. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

hát én ennél bőven többet megeszek két étkezés között, ez nálam még étkezésnek sem számít így, pedig 70 kiló se vagyok.

szóval bőven fogyis, lehet hogy még kevés is.

2009. okt. 26. 23:17
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem az apukám igazgató egy vágóhídon ahol van feldolgozó is (:
2009. okt. 27. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha diétázol akkor egyáltalán nem fér bele.
2009. okt. 28. 12:29
 8/8 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb ha egyáltalán semmit nem eszel, vizet se igyál és akkor tuti lefogy....:)) Hogy a csudába ne férne bele? Mi hízlal, az alma vagy az 5 dkg páriszi aminek nagy része víz?
2009. okt. 28. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!