Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon vastag a combom? Képet...

Nagyon vastag a combom? Képet majd linkelek

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon vastag a szüleim azt mondják hogy pont jó meg vékony de szerintem csak azért mondják hogy megnyugtassanak mert már voltam anorexiás és hogy ne csináljam újra de szerintem már épp eleget híztam talán megint fogyóznom kéne??
2013. aug. 8. 16:23
 1/9 anonim válasza:
linkelsz képet, kedves kérdező ?
2013. aug. 8. 16:37
 2/9 A kérdező kommentje:
bocsánat elég hülye vagyok nem tom honnan át linkeni képet akkor elmondom hány kg vagyok és cm 158cm és 41kg
2013. aug. 8. 16:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor majd valaszolunk.
2013. aug. 8. 16:51
 4/9 A kérdező kommentje:
régebben mikor anás voltam ugyanennyi 155cm és 27kg
2013. aug. 8. 16:53
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Ezekkel a parakkal nem vastag. De mi lenne, ha nem koplalnal, nem tenned tonkre a gyomrod, hanem ennel rendesen es MOZOGNAL???
 6/9 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

amúgy a kilót elnézve inkább híznod kéne

7/9 A kérdező kommentje:
am 14 vagyok
2013. aug. 8. 16:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés, hogy vékony vagy-e, sokkal inkább, hogy miként maradtál életben, és ennek a kis "anának" milyen következményei lesznek.

41 kilósan még bőven ropi vagy, akkor lehetne vastag a lábad, ha csak egy láb lennél.

2013. aug. 8. 17:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem pont jó vagy
2013. aug. 8. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!