Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó lesz, ha így futok?

Jó lesz, ha így futok?

Figyelt kérdés

Tegnap elkezdtem futni, de csak 15 percet bírtam. Soha életemben nem voltam sportos. Ha kocogok továbbra is, és lassan emelem a perceket, akkor érhetek el vele eredményt?

Tudom, hogy 30-40 perc kellene, de még annyit nem bírok. Jó lesz így? Lassan, de biztosan? :)

16/l

2009. okt. 26. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze,hogy jó! Egy hét után már nagyon sokat fogsz tudni futni!

De amúgy ha azt akarod,hogy most is meg legyen a 40 perc,akkor sétálhatszelőtte vagy utána egy picit. Nem az a lényeg h 40percig fuss,hanem az hogy több mint 40percig intenzíven mozogj!A séta is mozgás!

2009. okt. 26. 15:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :)
2009. okt. 26. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Én eleinte 5 percenként megálltam. Kocogj mindig 2 perccel többet. Én egy hónap múlva már lazán lefutottam a 6 km-t. Jó futást!
2009. okt. 26. 17:45
 4/4 A kérdező kommentje:

:)

Az előbb jöttem be a kocogásból.

20 percet tudtam lekocogni és 10 percet sétáltam utána. Már ma is jobban ment, mint tegnap.

2009. okt. 26. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!