Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így lehet fogyni? Bővebben lent.

Így lehet fogyni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Figyelek rá, hogy mit eszem és mikor.

Pl. reggel egy szelet ceres tönkölybúza kenyér egy levél salátával, csirkemell szalámival és egy főtt tojás.

Délelőtt 1-2 szem korpovitkeksz és 2-3 kanál natúr joghurt.

Délkörül szintén valami zöldség csirkemellel.

4-5 óra körül egy narancs és utána már nem eszem.

2-2,5 l vízet iszom és mellette 30 percet tornázom Norbi dvd-re, egy kevés szobabicikli és legmagic.

Nem sok időm van mozogni, mert 3 hónapos a kisfiam, aki leköti minden időmet.

Mielőtt azt írnátok, hogy nem szabad fogyózni szoptatás alatt, annak írom, hogy tápszeresek vagyunk.

A terhesség alatt felszedett kilókat szeretném leadni, ami kb. 13 kg.

Köszi a válaszokat!

2009. okt. 26. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos lehet,de szerintem ez túl éhezős és hosszú távon nem fogod bírni a vége az lesz ,hogy eleged lesz és jól bekajálsz .A kilók meg ahogy le olyan gyorsan jönnek majd vissza. Én az atkinsre esküszöm azzal nem kell éhezni így hosszú távon is lehet bírni.Én 8 hónap alatt 18 kilót fogytam vele.
2009. okt. 26. 16:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Csak érdeklödnék,hogy hol tartasz? :) Kb. én is efféle diétát tartok 1 hónapja,de nem nagyon akar megmozdulni a mérleg... :(
2010. jan. 2. 15:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia!

7kg-t fogytam, de kicsit lazábban veszem a kaja dolgot.

Az ünnepek alatt kicsit elengedtem magam, holnap kezdem ismét.

Kitartás kell, mert van értelme!

Sok sikert!

2010. jan. 3. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!