Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire hízlalnak a gyümölcsö...

Mennyire hízlalnak a gyümölcsök, zöldségek és az alkohol?

Figyelt kérdés
Úgyértem diétához mely zöldségek/gyümölcsökben kevesebb a kalória, melyekben több... Az alkoholok közül melyik mennyire hízlal (pl. likőrök, gyomorkeserűk, borfélék, vodka, whisky, pezsgő, tequila, sör).
2009. okt. 25. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Minden alkohol hízlal sajna :(
2009. okt. 25. 21:39
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Gyümölcsök közül az almában, eperben, és talán még a narancsban viszonylag kevés a kalória. A szőlő és a banán a gyümölcsök közül kalóriabomba. A zöldségek szinte kivétel nélkül jók a diéta idején, talán a sárgarépa az, ami picit magasabb szénhidrát-tartalommal bír. Alkoholt nem tanácsos fogyasztani diéta alatt, de ha mégis, a likőröket, a pezsgőt és az édes borokat mindenkép hanyagold. Fehér száraz borból nagyon keveset ihatsz. A fehér színű tömény piák a sötétekhez képest kevésbé hízlalnak. Ha muszáj, akkor teqilát vagy vodkát igyál (keveset).
2009. okt. 25. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

KEress egy kalória táblázatot.

A zöldségek és gyümölcsök alig hizlalnak, mert kevés kalória van bennük.

Az alkoholos italok nagyon, minél erösebb, annál jobban,DE a kalória-érték mindig 10 dkg-ra, akaka italknál 1 dl-re vonatkoznak. Fél liter sört vagy bort minden gond nélkül meg lehet inni, töményet már nem annyira.

2009. okt. 25. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Általában az édes gyümölcsök /szőlő, sárgabarack/ magasabb kalóriát képviselnek, a gyári gyümölcslevek kifejezetten hizlalnak és egészségtelenek, az italok közül mindegyik hizlal különböző mértékben. Legjobban a legkárosbbak, a likőrök, de a sörök, borok, égetett szeszek is.
2009. okt. 25. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem mozogsz eleget, akkor még a levegővétel is hízlal...
2009. okt. 25. 23:23
 6/7 anonim válasza:
100%

Én amondó vagyok mindent fogyasszál - módjával!

Nem tudhatod, holnap miről mit derítenek ki, és mit fognak éppenséggel ismételen megcáfolni...

2009. okt. 26. 02:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, sok új infót kaptam :)!
2009. okt. 26. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!