Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyhatnék pár kilót?

Hogy fogyhatnék pár kilót?

Figyelt kérdés
Kb 163 cm vagyok és 57 kiló, (22 éves vagyok)Sportos alkat vagyok( régen versenyszerűen tollasoztam, szóval izmos vagyok viszonylag.) de nagyon zavar hogy van egy kis "uszógumim" oldalt, és szeretnék megszabadulni tőle. Kb 3 éve ugyanannyi a súlyom (+-2 kiló) és nem változik, ha egy hónapig egyfolytában eszek akkor sem hízok, de sajnos a "diétával" sem fogyok.:( (max a mellem lesz kisebb..) Nemtudom mit tudnék tenni..
2009. okt. 25. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem te is tudod, hogy nem fogynod kellene, hanem sportolni, attól formálódik az alakod.
2009. okt. 25. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért ne felejtsük el, hogy nem mindenki lesz tökéletesen úszógumi mentes, lehet te pont ilyen vagy/lettél az évek során, alkati kérdés.

Bele pusztulhatsz a sportba, fogyókúrába, az lehet ott fog maradni.

2009. okt. 25. 22:48
 3/3 A kérdező kommentje:
21:47 igen az a problémám hogy sportolok és akkor sem tűnik el..uhh azért gondoltam valami diáta mellett talán használna.. vagy valami.
2009. okt. 26. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!