Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit lehet fogyni úgy 1 év...

Mennyit lehet fogyni úgy 1 év alatt, ha nem eszek kenyeret?

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Helyes a kezdési irány - kevesen akarják elhinni, hogy a kenyér a fő bűnös nem csak az elhízásban, de sok emésztőrendszeri betegségben is (főleg ezek a rossz minőségű, felfújt kenyerek! Ausztriában pl. kitűnő, tömör, teljes kiőrlésű péktermékek vannak, és abból kevesebb is elég. Fehér kenyeret iott alig lehet kapni.)

Kisebb baj, ha akár reggelire a tojáshoz megeszel egy kevés sült szalonnát! A szénhidrátok csökkentésével akár mozgás nélkül is lehet fogyni olyan 5-10 kilót. De akkor ne csak kenyeret ne egyél, hanem pl. tésztát, krumplit és semmilyen cukros dolgot se! Rizst talán egy keveset lehet, meg kis mézet, kevés étcsokoládét. Nassolni van az almachips, szerintem kevés cukormentes lekvárt tehetsz rá! :) (St. Darfour) De alapvetően húsból, zöldségből álljon az étrend, meg sovány sajt, túró, stb. és jó még a tojás.

2009. okt. 25. 16:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja, ha nem felnőtt vagy, akkor inkább kérdezz meg a diéta előtt egy orvost vagy dietetikust (diétás nővért) - habár amit én írtam, a kenyér, krumpli csökkentése, attól nem lesz semmi bajod, csak jót teszel magadnak.
2009. okt. 25. 16:56
 3/8 A kérdező kommentje:
És ha nincs rajtam számottevő felesleg? 53 kg vagyok és 160 cm.
2009. okt. 25. 16:57
 4/8 A kérdező kommentje:
35 éves:)
2009. okt. 25. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor Te nem tudom, minek akarsz fogyni, biztosan jól nézel ki! Ja vagy azért kérdezed, mert valami okból nem ehetsz kenyeret?
2009. okt. 25. 17:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem, nincs semmi ilyesmi. Csak arra gondoltam, hogy ebben a korban már jobban felkúsznak a kilók és a kenyér elhagyása nem okozna nagyobb terhet nekem.

Nem akarok fogyni, de érdekelne, hogyha belevágok mire számítsak.

2009. okt. 25. 17:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Én nem értem, miért hiszi mindenki, hogy csak kenyér elhagyásával fogyni lehet.

Én más okokból nem eszem kenyeret, lisztet, cukrot, stb már jó ideje.És nem fogyok.Ok, nem is igazán akarok, 2-3 kg különbséggel tartom a súlyom.(162/51)

És jelzem a kenyér , liszt stb egyáltalán nem hiányzik.

2009. okt. 25. 19:16
 8/8 anonim ***** válasza:
A szénhidrátok elhagyásával lehet fogyni,de szerintem neked nem kell.Kevesebb kenyeret egyél,aztán ha úgy látod,hogy hízol akkor ne egyél egyáltalán.Irigyellek az 53 kilódért,bár igaz nem írigykedni kell tenni kell érte.
2009. okt. 26. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!