Ha boldog vagyok vagy ha szomorú akkor fogyok jobban? Hangulat szerint is lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk vidám vagyok akkor több energiár használok fel még akkor is ha nem mozgok anyit amennyit szoktam? Vagy ha ughyan ugy moszgok vagy többet és mellé vidám is vok akkor jobban megy????2009. okt. 25. 14:22
1/4 anonim válasza:
Hát amikor szomorú vagy,+ sírsz is,víz jön ki a szemeden,aminek van súlya,szóval fogysz tőle,kb a következő ivásig,bár amit akkor fogysz az neveteségesen kevés!
2/4 anonim válasza:
nem a hangulatodtól magától fogysz :) viszont az igaz hogy valaki akkor fogy ha nagyon szomorú valaki meg akkor ha nagyon boldog. de ez csakis az étvággyal függ össze. pl én ha nagyon szomorú vagyok semmi étvágyam tehát alig eszem és fogyok. de valaki ha nagyon boldog akkor nincs étvágya.. valakinek meg mindig van :D
3/4 anonim válasza:
moszogjál b*szod! jézusom, Magyar nyelvtan és helyesírás!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Gondolom veled még nem fordult elő egyszer sem, hogy félregépeltél valamit.
2009. dec. 12. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!