Az az álmom, hogy balett órákra járjak, de eléggé duci vagyok?
Figyelt kérdés
Szívritmuszavarom van, és az orvos eltiltott minden sporttól. 164 cm magas vagyok és jelenleg 66 kiló. 12 kg-t szeretnék leadni, hogy végre balettozhassak, de fogalmam sincs, hogy kéne csinálnom. Odafigyelek arra, hogy mit eszek, de akkor sem fogyok semmit.2013. aug. 4. 02:57
1/6 anonim válasza:
Sportolj is, ne csak a kajára figyelj. Ok, balettozni akarsz, de attól járhatsz úszni, futni, torna stb. Szívritmuszavarral is lehet, ha normálisan csinálod, s odafigyelve. Aztán balett, de szerintem mehetsz oda így is. Nem vagy annyira elhízott, mint amire a kérdésed alapján gondoltam amíg nem láttam a mennyit. Szal nem kell erre annyira ráparázni. Mozogj sokat, még a szívedet is megedzi. Am ha olyan sz@r, azért a dokival beszélj mindenképp előtte, hogy mit akarsz, mit ajánl. De fokozatos terheléssel nem fog ártani neked semmi.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat :)
2013. aug. 4. 05:15
4/6 anonim válasza:
Ha beteg vagy akkor paleo táplálkozás és Taichi, Jóga, Qigong gyakorlás kell.
Hogy mit akarsz táncolni vagy sportolni az mindegy, ha az étkezés és a normális edzések (felsoroltam) megvannak.
Az hogy odafigyelsz arra mit eszel mégsem fogysz vagy hülyeség (a fenét figyelsz oda, csak a divatos hizlaló kajákat eszed) vagy hormonzavarod van, amit meg kell oldani, erre is jók a gyógytornák és a helyes táplálkozás.
6/6 anonim válasza:
Szívritmuszavarra pontosan a sport az egyetlen gyógyír (az egészséges táplálkozás mellett), csak nem durr-bele módon, hanem szépen fokozatosan terhelve a szivet, kezdve egy kiadós sétával, majd fokozatosan növelve a tempót és a mozgástartományt (= nem csak sétálni, kocogni, futni kell, hanem az egész testet átmozgatni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!