Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az az álmom, hogy balett...

Az az álmom, hogy balett órákra járjak, de eléggé duci vagyok?

Figyelt kérdés
Szívritmuszavarom van, és az orvos eltiltott minden sporttól. 164 cm magas vagyok és jelenleg 66 kiló. 12 kg-t szeretnék leadni, hogy végre balettozhassak, de fogalmam sincs, hogy kéne csinálnom. Odafigyelek arra, hogy mit eszek, de akkor sem fogyok semmit.
2013. aug. 4. 02:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sportolj is, ne csak a kajára figyelj. Ok, balettozni akarsz, de attól járhatsz úszni, futni, torna stb. Szívritmuszavarral is lehet, ha normálisan csinálod, s odafigyelve. Aztán balett, de szerintem mehetsz oda így is. Nem vagy annyira elhízott, mint amire a kérdésed alapján gondoltam amíg nem láttam a mennyit. Szal nem kell erre annyira ráparázni. Mozogj sokat, még a szívedet is megedzi. Am ha olyan sz@r, azért a dokival beszélj mindenképp előtte, hogy mit akarsz, mit ajánl. De fokozatos terheléssel nem fog ártani neked semmi.
2013. aug. 4. 04:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja, keress értelmesebb orvost!!!
2013. aug. 4. 04:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat :)
2013. aug. 4. 05:15
 4/6 anonim ***** válasza:
59%

Ha beteg vagy akkor paleo táplálkozás és Taichi, Jóga, Qigong gyakorlás kell.

Hogy mit akarsz táncolni vagy sportolni az mindegy, ha az étkezés és a normális edzések (felsoroltam) megvannak.

Az hogy odafigyelsz arra mit eszel mégsem fogysz vagy hülyeség (a fenét figyelsz oda, csak a divatos hizlaló kajákat eszed) vagy hormonzavarod van, amit meg kell oldani, erre is jók a gyógytornák és a helyes táplálkozás.

2013. aug. 4. 07:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Pórbáld ki a tai-chit.
2013. aug. 4. 07:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Szívritmuszavarra pontosan a sport az egyetlen gyógyír (az egészséges táplálkozás mellett), csak nem durr-bele módon, hanem szépen fokozatosan terhelve a szivet, kezdve egy kiadós sétával, majd fokozatosan növelve a tempót és a mozgástartományt (= nem csak sétálni, kocogni, futni kell, hanem az egész testet átmozgatni).
2013. aug. 4. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!