Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A citrom diétáról mi a vélemén...

A citrom diétáról mi a véleményetek? Valaki kipróbálta már?

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 08:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!én még nem hallottam róla,de megnéztem a neten,ha arra gondolsz h reggel éhgyomorra kell megírni fél dl citromlevet az első nap,utána meg napi 3x fél dl,akkor okés :)

én sztem ki fogom próbálni,vesztenivalóm nincs vele

2009. okt. 25. 09:33
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
és amellett rendesen eszel? szerintem fogyni nem lehet tőle,max azt segíti,hogy ezután ne hízz el.
2009. okt. 25. 09:36
 3/8 anonim válasza:
100%
Én ezt úgy ismerem, hogy első nap éhgyomorra 1 citrom, második nap 2, és így tovább 7 darabig, majd a 8 napon elkezdeni visszafelé. (6,5,4,3,2,1) Aki bírja, annak nagyon hatásos. Nagyon erősen lúgosít (a tévhittel szemben, hogy savasítan) és zsírbontó hatású. Arról már nem is beszélve, hogy most a náthás-influenzás időszakban felturbózza az immunrendszert. Próbáld meg szívószállal inni, mert esetenként, az arra érzékenyeknél bántja a fogzománcot.
2009. okt. 25. 09:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám csinálta ezt a diétát, de mellette sokat tornázott, és futott. Kitartó volt egész végig, viszont ugyan azokon a kajákon élt mint a család. Szóval nem salátát ettünk hetekig. Csak ő jóval kevesebbet bírt megenni, mert a citromos víz, amit megivott étkezések előtt, eléggé eltelítette.

Nem volt rajta sok súlyfelesleg, csak a 4 gyerek után felszedett egy pár kilót.

13 kg-ot fogyott. Ez kb. 3-4 éve csinálta, azóta egyszer sem. Még mindig annyira csinos, nemszedett vissza 1 kg-ot sem. :-)

2009. okt. 25. 10:42
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2009. okt. 25. 11:16
 6/8 anonim ***** válasza:

2.vagyok: és nem megy tőle a hasatok??

és aki azt írta, hogy az anyukája csinálta. azóta ugyanúgy eszik, mint előtte, és mégsem hízik???:O

mert ez elég jól hangzik, csak azért furcsa...

2009. okt. 25. 12:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Az anyukád mennyi ideig csinálta?
2009. okt. 25. 19:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Pontosan nem tudom meddig tartott. 2-3hét lehetett.

Igen...ugyan úgy étkezik mint világ életében, semmi diétás kaja, amit a családunk eszik. De viszont alapjáraton nem egy nasizós, édesszájú típus, tehát neki ebből a szempontból könnyebb.

2009. okt. 29. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!