Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gáz fitnesz dvd-re edzeni?

Gáz fitnesz dvd-re edzeni?

Figyelt kérdés
szeretnék elkezdeni, de kicsit gáznak tartom. És van 2 tesóm, aki egy suliba jár velem, és félek h elmondja másoknak. Vagy ez nem gáz? Nem szeretnék nagyon fogyni, csak formálódni, és Réka 2009-es dvd-jére gondoltam
2009. okt. 25. 00:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Tojd, le, mit mondanak mások! Mozogj, amennyit csak tudsz.
2009. okt. 25. 01:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz... amúgy se érdekeljen mások véleménye.
2009. okt. 25. 01:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Engem eleinte a futás miatt szóltak le.. aztán mikor látták, hogy milyen szép lábaim lettek, irigykedtek...
2009. okt. 25. 01:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hű, de jó ötletet adtál, el is felejtettem, hogy ilyenre is lehet mozogni! :)

Nem gáz!

Vagy ha annak érzed, próbáld meg akkor csinálni, mikor a tesóid nem látnak.

Esetleg nézd meg a DVD-t, amikor egyedül vagy, memorizáld a gyakorlatokat és máris nem kell félned. :)

Fel a fejjel. :)

2009. okt. 25. 07:24
 5/12 anonim válasza:
100%
Miért lenne gáz? hisz azért találták ki a fitnesz dvd-ket:)
2009. okt. 25. 07:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz... Én is csinálom és tesom is van. Kell a mozgás mozogj. Ha megcsinálod 2X 3X már fejből tudod majd így akár a kedvenc filmed vagy sorozatod alatt is csinálhatod. Én is így szoktam és akkor nem is tudják, látják h ép Rékára tornázol.

20/L

2009. okt. 25. 09:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
:DDDDDDDDDDDD Mér lenne gáz,most őszintén?? Ez hihetetlen:D Semmi furcsa nincsen benne,egy csomó iskolatársad is edz fitness DVD-re,hidd el.Ilyen rossz időben,aki aerobikozni akar,és nem ad kiérte 5000 Ft-or havonta,az mind dvdre nyomja
2009. okt. 25. 09:35
 8/12 A kérdező kommentje:
ok, köszi a válaszokat, igazatok van tényleg. Akkor megveszem réka új dvdjjét
2009. okt. 25. 14:01
 9/12 anonim válasza:
100%
nekem az összes osztálytársam tudja és a lányok is csak azt kérdik hogy fogytam le ennyire, meg már sokan kérték h írjam ki a dvd-t!szóval nem gáz...sőt!
2010. márc. 13. 07:27
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz, Én már egy éve rendszeresen tornázom R.R.-re , az összes DVDje megvan . :) "Vele" és a futással adtam le 10 kgt, most pedig intenziven erősitek , de azt is kiegészitem Rékával, súlyzókkal gyönyörű izmokat formál.:)
2010. márc. 13. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!