Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Majdnem 2500Kcal-t ettem ma!...

Majdnem 2500Kcal-t ettem ma! Kb: 100g fehérje,50g szénhidrát és 200g zsír. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ez elég kevés, mármint a 10 deka fehérje, meg a többi, lefordítva 35 deka táplálékot vittél be, plusz ami még van benne, szóval ez semmi.
2009. okt. 24. 23:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Semmi?? 200g zsír semmi??
2009. okt. 24. 23:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi a célod ? Ha fogyni akarsz sok a zsír ! Ha meg izmot akkarsz épiteni vedd le a zsirt 100-130 gramra a szénhidrátot növeld 350-400 gramra a fehérjét meg 150 gramra.Bár ez az étrendtől nem fog a súlyodból veszteni.
2009. okt. 24. 23:51
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem akarok semmit, tartani a súlyom.

2zacskó paprikás mogyorót ettem. (400g)

2009. okt. 24. 23:54
 5/9 anonim ***** válasza:
200gr zsír az nagyon sok, még tömegelés alatt is. Bár a mogyoróban jó zsírok vannak, ettől függetlenül 20-40gr zsír egy napra elég.
2009. okt. 25. 00:21
 6/9 anonim válasza:

Egyél sokk gyümölcsöt finom libazsíros kenyeret fokhagymát húst változatosan.. És mellette mozogj! Sokkal jobban fogod érezni magad.

Egyébként elég fura kérdés. Azt írod ,hogy : ma xy mennyiségü valamit ettél.. és a kérdés h mit csináljak?

Ha csak ma ettél ennyit akkor szerintem ne csinálj semmit nem hiszem ,hogy azért mert egy nap ennyit ettél bajod lenne vagy csinálni kéne valamit:D

Ha meg rendszeresen eszel ennyit akkor se csinálj semmit mert egyik válaszodban azt írtad ,hogy csak a súlyodat akarod tartani ezek szerint mindig ennyit eszel és ezért tartod is a súlyod. Remélem érthető amit leírtam?

2009. okt. 25. 02:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok, a zsír az sok, ok, aláírom, a többiből vihetnél be többet.

De a zsírt azért ne hanyagold, mert szüksége van rá a szervezetednek.

2009. okt. 25. 08:17
 8/9 anonim ***** válasza:
28%

idióta. paprikás mogyorót eszel egész nap?

Helyette: rizs, csirke, zab, durumtészta, túró, tojás...stb

2009. okt. 25. 08:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Azé' legyünk már normálisak...!

Mi az hogy idióta? Mért idiótázol le egy olyan embert akinek még a nevét sem tudod?!

Hihetetlen..:O És az a 2 zacsi mogyoró pedig belefér néha. Nem foszthatjuk meg magunktól az élet apró örömeit, nemigaz?:)

2009. okt. 25. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!