Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Két hét koplalással mennyit...

Két hét koplalással mennyit tudok fogyni?

Figyelt kérdés
Nem kell lehurrogni tudom,hogy a koplalás nem jó a szervezetemnek,de én csak így tudok fogyni.Már kipróbáltam több diétát is de nekem egyik sem volt túl hatásos.
2009. okt. 24. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Koplalással vizet vesztesz, és izmot, zsírt alig.

Ha ez neked megfelelő, akkor rajta

2009. okt. 24. 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

attól függ hány kg vagy most.. 4 és 12 kg között.. mindenkinek változó!

DE utána.. ne azt várd, hogy csinos maradsz, visszajön a duplája vagy ha nem is a duplája, akkor is nagyon sok... és arra a pár napra megéri, hogy csinos legyél, de tönkretedd a szervezeted????

kisbuutaaa:)

2009. okt. 24. 22:21
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Hát nem tudom hogy milyen diétákat próbáltál ki de nem szadad feladni!!! Akár kombinálhatsz is két diétát. Lehet hogy az meghozza a várvavárt eredményt. A komlalás meg tényleg nem megoldás! Próbálj meg többet mozogni és ajánlom hogy vezzess egy táblázatott a testsúlyodról és a méreteidről(comg derék stb) így ha a mérleg többet is mutat atól még lehet hogy fogytál mivel a zsír lehet hogy elégett de izmosodtál és köztudott hogy az nehezebb mint a zsír:D. Szóval ne koplalj!
2009. okt. 25. 16:28
 4/7 anonim válasza:
84%

Nem koplalni kell!!!

M O Z O G N I!!!

Sportolni folyamatosan, minden nap legalább 1 óra edzés!!!

És ha tényleg le akarsz fogyni akkor nem ér semmit se a koplalás meg a hüülye diéták, mozogni kell! :) ennyi :)

2009. nov. 1. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ott a gond, hogy csak a diétával próbálkoztál. Ahogy előttem szóló kolléga mondta MOZGÁS!!!
2009. nov. 2. 01:01
 6/7 anonim ***** válasza:
54%

igazuk van az előttem íróknak, ne koplalj, mert ha le is megy 1o kiló, pár hónap múlva duplája lesz rajtad ) ezt jojo valsaminek hívjukXD nem jut most eszembe)

sport, étrendváltoztatás, ja és a zsír ilyekor a belső szerveidre rakodik, így egészségtelenebb

2009. nov. 2. 07:44
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

barátnőm úgy fogyott le h 2hétig csak ropin és vízen élt..és ez 2éve volt és semmi nem jött rá fel nagyon vékony lett

mozgok..most kezdtem el boxolni

régebben úsztam és táncoltam

2009. nov. 2. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!