Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A sok víz tényleg hizlal?

A sok víz tényleg hizlal?

Figyelt kérdés

Vagy ha nem is hizlal, de gátol valamit a fogyókúrában? Én pótcselekvésnek vizet iszom, de nagyon-nagyon sokat, mert ugye nagyon éhes vagyok. Lehetséges, hogy azért vagyok ennyire éhes, mert a víz kitágítja a gyomromat? És a felhalmozott víztől nézhet ki valaki dagibbnak? Mert az tény, hogy aki alig iszik, annak laposabb a hasa.

Szóval mi az igazság?

2013. aug. 2. 02:03
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

20 kilónként 1 liter víz az általános,de ilyen melegben,vagy fizikai aktivitás alatt mehet több is.

ha meg folyamat éhes vagy az eléggé fura,mert ugye 2-3 óránként megy a fehérje a hús.

2013. aug. 2. 03:07
 2/8 anonim ***** válasza:
17%
Víz helyett igyál langyos zsírt.
2013. aug. 2. 03:25
 3/8 anonim válasza:
48%
jaj ez így hülyeség! Ha nem eszel és inkább iszol akkor nem fogsz fogyni mert a szervezetet riadót rendel el hogy visszább vegye a fogyasztást ezért még több tápanyagot raktároz el. Egyél de csak zöldséget és csirkemellet. Ne igyál cukros üdítőket, ne egyél kenyeret krumplit tésztát. a lapos has titka pedig nem az hogy kiszáradsz mert nem iszol hanem a testedzés. én mikor fogyókúráztam napi 4,5liter lúgos vizet ittam és hidd el nem hízlalt. :) ha nincs egészségügyi problémád akkor a víz nem halmozódik fel hanem a vizelettel távozik.
2013. aug. 2. 06:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Az baj, mert sok víz ivása éhségérzettel együtt jelezhet cukorbetegséget is.
2013. aug. 2. 07:05
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Ha nagyon éhes vagy, akkor valamit nagyon szarul csinálsz.
2013. aug. 2. 09:06
 6/8 anonim ***** válasza:

A víz nem hizlal, idd bátran.

Napi min. 3 liter (kánikulában több) kell is.

2013. aug. 2. 10:58
 7/8 anonim ***** válasza:
csak megerositenem az 5. valaszolo valaszat, valamit rohadt szarul csinalsz...
2013. aug. 2. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:

A "ma 06:50"-es valaszolo teljesen jot irt, miert pontoztatok ot le?

A viz nem hizlal. A viz nem ehsegerzet csokkento (legalabbis nem hosszu tavon). Nincs olyan hogy felhalmozott viz. Ha vizesedik a tested, annak valami koros elvaltozas all a hattereben.

A viz nem csucsul a gyomorban es varja, hogy valaki megemessze. A viz atszivarog a gyomron szepen lassan, szoval ha fokozatosan adagolva iszod, a viz nem fogja tagitani a gyomrod. Ha egyszerre megiszol masfel litert, akkor joggal erzed a feszito hatasat, de ugye nem iszunk egyszerre masfel litert, mert az nem normalis :)

2013. aug. 2. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!