A sok víz tényleg hizlal?
Vagy ha nem is hizlal, de gátol valamit a fogyókúrában? Én pótcselekvésnek vizet iszom, de nagyon-nagyon sokat, mert ugye nagyon éhes vagyok. Lehetséges, hogy azért vagyok ennyire éhes, mert a víz kitágítja a gyomromat? És a felhalmozott víztől nézhet ki valaki dagibbnak? Mert az tény, hogy aki alig iszik, annak laposabb a hasa.
Szóval mi az igazság?
20 kilónként 1 liter víz az általános,de ilyen melegben,vagy fizikai aktivitás alatt mehet több is.
ha meg folyamat éhes vagy az eléggé fura,mert ugye 2-3 óránként megy a fehérje a hús.
A víz nem hizlal, idd bátran.
Napi min. 3 liter (kánikulában több) kell is.
A "ma 06:50"-es valaszolo teljesen jot irt, miert pontoztatok ot le?
A viz nem hizlal. A viz nem ehsegerzet csokkento (legalabbis nem hosszu tavon). Nincs olyan hogy felhalmozott viz. Ha vizesedik a tested, annak valami koros elvaltozas all a hattereben.
A viz nem csucsul a gyomorban es varja, hogy valaki megemessze. A viz atszivarog a gyomron szepen lassan, szoval ha fokozatosan adagolva iszod, a viz nem fogja tagitani a gyomrod. Ha egyszerre megiszol masfel litert, akkor joggal erzed a feszito hatasat, de ugye nem iszunk egyszerre masfel litert, mert az nem normalis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!