Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért leszek éhes a gyümölcsök...

Miért leszek éhes a gyümölcsöktől és zöldségektől?

Figyelt kérdés

ha eredetileg nem voltam éhes, akkor ha eszem gyümölcsöt vagy öldséges, rögtön éhes leszek

ha éhes vagyok, nem csillapítja

veletek is történik ilyesmi?

154cm 71kg

15l

2013. aug. 1. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Én szomjas leszek inkább.
2013. aug. 1. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
én is éhes leszek főleg az almától
2013. aug. 1. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy éhes miért eszel?
2013. aug. 1. 18:55
 4/7 A kérdező kommentje:

a gyümölcsöktől jobb lesz az anyagcserém, azért eszem

(a lassú anyagcserémtől híztam meg)

AKkor lehet, hogy a szomjúságérzetet éhségnek érzem?

2013. aug. 1. 19:54
 5/7 anonim válasza:
76%
Tele van cukorral (a gyümölcs) ezért hirtelen felmegy a vércukorszinted majd le is esik,ezért. Amúgy az almát én sem értem,rengeteg helyen olvastam ,hogy együnk almát,mert attól nem leszünk éhesek,de ha éhes vagyok és eszem,akkor csak még jobban marja a gyomromat az éhség. :/
2013. aug. 1. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Persze, tipikus. A banán speciel ideiglenesen megoldja az enyhe éhségproblémámat, de csak egy kis haladékot ad, utána megéhezek attól is. Az almától s általában a gyümölcsöktől AZONNAL, nagyon. A baracktól jól tudok lakni, a dinnye fura, talán enyhén csillapít éhséget rövid időre (több kiló. telíteni telít, mint a víz, de az mit se segít, ha az ember éhes, hiszen teljesen másról van szó).

Én se értettem sose azt, hogy miért ajánlanak gyümölcsöt éhségre. Bizonyára van, akit jóllakat, illetve unalomevésre jó nekik vagy tudom is én... Éhségcsillapításra nem jó. A párom is azonnal és nagyon megéhezik tőlük, még jobban, mint én, sosem eszik szólóban, külön étkezésként gyümölcsöt, mint én, előbb jóllakik, különben nagyon elkezdi mardosni az éhség...

2013. aug. 3. 14:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Gyorsan felszívódó CH (cukor) van bennük. Minden gyorsfelszívódású CH után éhes leszel.
2013. aug. 4. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!