Miért leszek éhes a gyümölcsöktől és zöldségektől?
ha eredetileg nem voltam éhes, akkor ha eszem gyümölcsöt vagy öldséges, rögtön éhes leszek
ha éhes vagyok, nem csillapítja
veletek is történik ilyesmi?
154cm 71kg
15l
a gyümölcsöktől jobb lesz az anyagcserém, azért eszem
(a lassú anyagcserémtől híztam meg)
AKkor lehet, hogy a szomjúságérzetet éhségnek érzem?
Persze, tipikus. A banán speciel ideiglenesen megoldja az enyhe éhségproblémámat, de csak egy kis haladékot ad, utána megéhezek attól is. Az almától s általában a gyümölcsöktől AZONNAL, nagyon. A baracktól jól tudok lakni, a dinnye fura, talán enyhén csillapít éhséget rövid időre (több kiló. telíteni telít, mint a víz, de az mit se segít, ha az ember éhes, hiszen teljesen másról van szó).
Én se értettem sose azt, hogy miért ajánlanak gyümölcsöt éhségre. Bizonyára van, akit jóllakat, illetve unalomevésre jó nekik vagy tudom is én... Éhségcsillapításra nem jó. A párom is azonnal és nagyon megéhezik tőlük, még jobban, mint én, sosem eszik szólóban, külön étkezésként gyümölcsöt, mint én, előbb jóllakik, különben nagyon elkezdi mardosni az éhség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!