Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jól csinálom, vagy sokat eszem?

Jól csinálom, vagy sokat eszem?

Figyelt kérdés

Nem érzem magam éhesnek,tök jól vagyok,viszont alig van székletem.Nem értem hogy ha csak ennyit eszek akkor hogy lehet hogy tök jól vagyok.Vagy csak én keveslem és igazábol sok ?:S

Reggelire ettem ma egy banánt egy pohár tejjel később meg egy activia édes fehér joghurtot,ebédre ettem két szem fasírtot egy paprikával, később megettem egy cerbona müzli szeletet, vacsorára pedig két puffasztott rizset akarok,egy medve sajttal, 1 sonkával és 1 paradicsommal.

kiszámoltam és ez kb.1100 kalóriára jön ki.+ mellette tornázok egy órát. akkor ez most kevés vagy sok csak én értem félre? :S

2009. okt. 24. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem tökéletes, én is hasonlóképpen fogyózok, és nem érzem magam éhesnek.

Heti 1 kilót fogyok így. Lassan, de biztosan ;)

Próbálj ki salaktalanító teákat!

2009. okt. 24. 15:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Kb én is ennyit eszem hetek óta és semmi bajom,igaz székletem sincs minden nap,de sebaj kevesebb wc papír fogy legalább.
2009. okt. 24. 16:30
 3/4 anonim ***** válasza:
a zavar, hogy nincs székleted, egyél salátát! A zöldségekben alig van kalória, viszont teli vannak rosttal, amik segítenek optimalizálni az emésztést. Persze a salaktalanító tea s jó ötlet, de csak kúraszerűen.
2009. okt. 24. 17:34
 4/4 anonim válasza:
Az activia édes fehér joghurtba rakhatsz zabkorpát, ami rostokban gazdag.Van aki ilyen korpából készült tablettát használ étkezések előtt 2-5 szemet vesz be egy pohár víz és így kevesebbet bír enni.
2009. okt. 24. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!