Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hetes diétát kipróbáltátok?...

2 hetes diétát kipróbáltátok? Mennyit fogytatok vele?

Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 20:56
 1/8 igabcsy ***** válasza:
Melyik kéthetesre gondolsz?
2009. okt. 23. 21:10
 2/8 anonim ***** válasza:

én próbáltam az anyagcsere javító diétát, hát 2 kilót fogytam, de lehet vele 9et is...Csak rajtam annyi felesleges nem volt...

az volt a neve h két hét alarr kilenc kilo...nekem bevállt..azóta se hízok..majd ha megnézed rájössz ezt mé mondom

2009. okt. 23. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
én is csináltam egy 2hetes diétét, 4kiló jött le de a fele mindíg visszakúszott ezért (tudom hogy nem szabad) megismételtem 3szor hónapokkal később. 69ről most 64 vagyok úgyhogy megcsinálom még egyszer szerintem.
2009. okt. 23. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:

21:34 vagyok

van ismerősöm akinek 8 kiló lejött.

2009. okt. 23. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Elnézést, hogy úgy írok ide, hogy nem éltem efféle diétával, kalóriaszámolással fogytam le több, mint 50 kilót.

Ha kiszámolod akkor ez a diéta is pont ugyan úgy működik, mint az összes többi: kevés kalóriát viszel be a szervezetedbe. Mindnek ez a lényege, teljesen mindegy, hogy mit találnak ki mellé, az emberi szervezet így működik, energiát raktároz viszonylag azonos kémiai szerkezetű zsírsavak formájában ezek mennyiségét pedig csak úgy lehet csökkenteni ha több energiát veszünk ki, mint amennyit beadunk raktározásra. Hosszú távon úgyis ez lesz az eredmény mégha rövid távon el lehet érni erőteljesebbnek tűnő hatást vízhajtással/izomsorvasztással/anyagcseregyorsítással. Ezek viszont legalább annyira károsak, mint amennyire hasznosak. Ez a diéta az utóbbit teszi: kávét itat veled minden nap ami nagyon erőteljesen hat az emésztésre akkor, ha amúgy nem iszol rendszeresen, "felturbózza" azt, de sajnos a szervezet hozzászokik és ha sokat kávézol akkor egy idő után nem fog jól működni az emésztésed kávé nélkül ezért ha amúgy nem kávézol szerintem csak ez a diéta miatt ne is kávézz. Illetve tippem szerint azoknál tud ez a diéta extra hatékonyan működni akik amúgy nem fogyasztanak rendszeresen kávét.

Elnézést, hogy nem konkrétan a kérdésre választoltam, remélem azért hasznos volt az írásom.

2009. okt. 23. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Előző voltam, elnézést, most látom, hogy amit én néztem az nem az a két hetes lesz, amiről ti beszéltek. Én a bécsi diétáról írtam a kávés dolgot, de a többi az áll erre a diétára is, sajnos most már rohannom kell így nincs időm tüzetesebben átnézni ezt a 2 hét alatt 9 kiló diétát.

De az egészséges fogyás az heti 0,5-1 kg-ot jelenthet maximum minden esetben ezt fontos szem előtt tartani. Ennél drasztikusabb fogyókúrába csak akkor vágjon bele bárki is, ha feltétlenül szükségesnek érzi, mert a hirtelen kiürülő zsírsejtekből felszabaduló mérketől nagy terhelés érheti a veséjét/máját.

A fogyás folyamata sokkal egészségtelenebb, mint a hízásé.

2009. okt. 23. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:
ne haragudj de ez egy nagy átba*zás, és ha csak két hétig akarsz egészségesen kajálni, az már régen rossz, ha 2 kg felesleged van ha 10 akkor is ÉLETMÓD VÁLTÁS és MOZGÁS.Ennyi a fogyás titka ..
2009. okt. 24. 07:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ.Terhesség alatt felszedtem 32 kg-ot,akkor szülés után 1 hét alatt míg a kórházban voltam lement 16 kiló de még a másik 16 rajtam van, valahogy le kéne adni. Diétázok 2 hónapja,nem nagyon fogyok pedig csak zöldséget és húst tejterméket eszem, ezért gondoltam most erre a 2 hetes diétára, hát kipróbálom,már 3-4 kilónak is örülni fogok! :D
2009. okt. 24. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!