Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » SEGÍTSÉG! A egy nap sok vizet...

SEGÍTSÉG! A egy nap sok vizet isok és keveset eszek akkor fogyhatok?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam hogy reggelire két szelet barna rozsos kenyeret egy kis sonkával vékony sajttal és retekkel vagy uborkával. Aztán csak délben eszek mert akor van időm akkor is csak max egy tányér levest utánna sokat iszok(mentes ásványvizet) vacsira egy nagyon kevés valamit lehetőleg 6 elött és utánna megint illetve elötte is iszok.
2009. okt. 23. 15:51
 1/3 igabcsy ***** válasza:

Másnap reggel lehet, hogy kevesebbet fog mutatni a mérleg, de ez nem fogyás. Csak éppen kiürülnek a beleid és a gyomrod.

Egy-egy ilyen nap jót tesz az embernek, ha előtte "degeszre zabálta" magát. De egy ilyen alkalomtól ne várj fogyást.

Ha fogyni akarsz, akkor mozogni is kell, és nem egy napig, hanem kitartóan.

2009. okt. 23. 16:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Aha értem amúgy mozogni is mozgok és most látom csak hogy azt kihagytam a megemlitlésből... hehh. én béna... na szal ha mosgok is hozzá akkot összejöhet a dolog??
2009. okt. 23. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem. Egyél rendesen.. tényleg. Ne csak levest egyél ebédre, rendes, főtt kaját is mellé, húsokat főleg. Vacsizni vacsizz keveset. Én napi 5x is eszem, vagy 6x, de mozgok mellette napi 40-60 percet ( van hogy futok , va hogy torna otthon), és emellett nem nagyon vacsizom, és mégis fogytam.
2009. okt. 24. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!