Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » SEGÍTSÉG! Mit tegyek ha egyik...

SEGÍTSÉG! Mit tegyek ha egyik nap 60 kilóvagyok két nappal késöbb már 62 aztán kezdödik elölről?

Figyelt kérdés
Egyik nap olyan jól érzem magam(vékonyabnak a mérleg is bizonyitja, illetve frissnek) a másikon pedig már nehezebbnek (mérleg is ezt mutatja)pedig nem eszek anyit és mellé még mozgok is... igaz nem oylan nagyon sokat szsz nem órákat da pl tanulás közben meg sem áll a lábqan illetve ezen a hatalmas gumilabdán ülve tanulok. Aztán ha ez nem bosszantrana annyira akkor az már biztos hogy egyszer nagyobb rám a ruha utánna kisebb meg hol kisebb hol nagyobb a hasam. Ez nagyon idegesit föleg hogy minden kezdöik elölröl.
2009. okt. 23. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
Ez szerintem normális. Nekem is + - 1-2 kilót változik a súlyom. Mensi előtt állítólag vizet raktároz a szervezetünk azért. Számít az is hogy éppen aznap voltál-e már nagyWC-n, meg kicsin is mert az ilyen "apróságok" összetevődnek és súlyuk is van. Ha éppen előtte toltál be 2 tányér kaját az is növeli a súlyt.
2009. okt. 23. 14:47
 2/2 anonim ***** válasza:
89%
én is így vagyok , 1-2 kiló szokott rajtam "ugrálni" és néha elég rossz a közérzetem. de ha sportolok az sokat segít, na meg ha mondjuk feljön az az egy kiló akkor visszafogom magam és nem eszem pár napig sok szénhidrátot és máris minden oké. egészségesen táplálkozom, de néha becsúszik egy két nap mikor azért eszem tiltott dolgokat is :) van ez így.
2009. okt. 23. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!