Nem kifejezetten fogyni szeretnék, inkább csak kicsit izmosodni, de mindkettőt nincs pénzem megvenni! Olyanok írjanak, akiknek mindkettővel van tapasztalata.
2009. okt. 23. 13:34
1/7 anonim válasza:
Nekem a Leg Magictől lett porckopásom!! Semmiképp nem ajánlom, teljesen tönkreteszi a térd izületet!!!!
2009. okt. 23. 13:55
2/7 anonim válasza:
januárban lesz 2 éve, hogy folyamatosan (heti 4x végigtornázom a 12 perces DVD-t) tornázom a leg magic-en és nekem semmi problémám nincs vele csak ajánlani tudom. Lehet az első válaszolónak kicsit gyengébb a csontozata ez egyénfüggő. Szerintem sokkal hatásossabb a szobabiciklinél, mert az főleg csak a lábakat erősíti, a leg magic viszont a feneket is, egy picit a hasat is és a derekat is. És nem kell órákat teperni rajta, hogy elérj valamilyen eredményt, de kell hozzá némi kitartás az biztos! Ha csak izmosodni szeretnél akkor a leg magic 100%-osan teljesíteni fogja az elvárásaidat, nekem sem volt szükségem fogyásra épp úgy, mint te én is csak izmosodni szerettem volna és tökéletesen elégedett vagyok. Először kicsit elment tőle a kedvem, mert nem könnyű végigcsinálni a 12 percet, eléggé kitartónak kell lenni kb. 1 hónapig hozzá sem nyúltam, de erőt vettem magamon és azóta nem tudom megállni, hogy ne tornázzak rajta, ott áll a szobámban és 'csalogat' nem tudok ellenállni neki, mindig az jár a fejemben, hogy ha kitartó vagyok hogyan fogok kinézni és ha ellustulok akkor hogyan! Hozzáteszem a mai napig is néha mikor rossz napom van nagy megpróbáltatás és ez benne a jó ez egy kihívás, nem olyan, hogy megszokod és azután már könnyedén végégcsinálod. És még annyi, hogy akkor nem használ, ha csak mikor elmész mellette ráállsz 1 percre, egyszerre kell végigcsinálni a 12 percet. Sok sikert! Remélem jól fogsz dönteni:)))
2009. okt. 23. 14:20
3/7 A kérdező kommentje:
Én is inkább a lag magic-re hajlok, de most plusz egy pont neki! =) Köszi a válaszokat!
2009. okt. 23. 14:24
4/7 anonim válasza:
Lehet tényleg gyengébb picit a térdem, elég vékony is vagyok és súlyzókkal csináltam. De azért is írtam, hogy káros lehet, mert anatómiailag nem normális ez a mozgás, mert a comboddal húzod befelé és így a térdedre nyíróerő hat :S
Ettől függetlenül tényleg megdolgoztat és nekem is kezdett látszódni a belső izmom, de a porckopás miatt nem érte meg, és a doki szerint is attól lett. Gyógytornászok nagyon nem ajánlják :(
Csak segíteni szeretnék, de ha mégis ezt választod, akkor sok sikert :)
(első voltam)
2009. okt. 23. 15:00
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az aggódást...=)
Nos, 1:1 eddig...várom a többi tapasztalatot! =)
2009. okt. 23. 15:34
6/7 anonim válasza:
Fogyni akarsz ---> szobabicikli
Izmosodni ---> leg magc
Persze mind a kettő jó mind a két célra, de ha rangsorolni akarjuk őket, akkor így érdemes.
Ugyanakkor a leg magic tényleg nem a legjobb anatómiailag, szóval egészségesebb helyette a szobabicikli vagy a sima sétálás/kocogás (bár ha nagy a testtömeged ez utóbbi káros lehet).
2009. okt. 23. 18:33
7/7 anonim válasza:
fogyáshoz is jó a leg magic csak mellé kell vmit csinálnod, én nagyon ajénlom a LM-et mert nagyon meg dolgoztat, bár nekem van még 4-5 kg feleslegem és ez mellett rékázok is és biciklizek is, de mikor szobabicikliztem kb semmit nem ért :S Én mindenképp a Legmagicet ajánlom, nagyon jó :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!