Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lag magic vagy szobabicikli?

Lag magic vagy szobabicikli?

Figyelt kérdés
Nem kifejezetten fogyni szeretnék, inkább csak kicsit izmosodni, de mindkettőt nincs pénzem megvenni! Olyanok írjanak, akiknek mindkettővel van tapasztalata.
2009. okt. 23. 13:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Leg Magictől lett porckopásom!! Semmiképp nem ajánlom, teljesen tönkreteszi a térd izületet!!!!
2009. okt. 23. 13:55
 2/7 anonim ***** válasza:
januárban lesz 2 éve, hogy folyamatosan (heti 4x végigtornázom a 12 perces DVD-t) tornázom a leg magic-en és nekem semmi problémám nincs vele csak ajánlani tudom. Lehet az első válaszolónak kicsit gyengébb a csontozata ez egyénfüggő. Szerintem sokkal hatásossabb a szobabiciklinél, mert az főleg csak a lábakat erősíti, a leg magic viszont a feneket is, egy picit a hasat is és a derekat is. És nem kell órákat teperni rajta, hogy elérj valamilyen eredményt, de kell hozzá némi kitartás az biztos! Ha csak izmosodni szeretnél akkor a leg magic 100%-osan teljesíteni fogja az elvárásaidat, nekem sem volt szükségem fogyásra épp úgy, mint te én is csak izmosodni szerettem volna és tökéletesen elégedett vagyok. Először kicsit elment tőle a kedvem, mert nem könnyű végigcsinálni a 12 percet, eléggé kitartónak kell lenni kb. 1 hónapig hozzá sem nyúltam, de erőt vettem magamon és azóta nem tudom megállni, hogy ne tornázzak rajta, ott áll a szobámban és 'csalogat' nem tudok ellenállni neki, mindig az jár a fejemben, hogy ha kitartó vagyok hogyan fogok kinézni és ha ellustulok akkor hogyan! Hozzáteszem a mai napig is néha mikor rossz napom van nagy megpróbáltatás és ez benne a jó ez egy kihívás, nem olyan, hogy megszokod és azután már könnyedén végégcsinálod. És még annyi, hogy akkor nem használ, ha csak mikor elmész mellette ráállsz 1 percre, egyszerre kell végigcsinálni a 12 percet. Sok sikert! Remélem jól fogsz dönteni:)))
2009. okt. 23. 14:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is inkább a lag magic-re hajlok, de most plusz egy pont neki! =) Köszi a válaszokat!
2009. okt. 23. 14:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet tényleg gyengébb picit a térdem, elég vékony is vagyok és súlyzókkal csináltam. De azért is írtam, hogy káros lehet, mert anatómiailag nem normális ez a mozgás, mert a comboddal húzod befelé és így a térdedre nyíróerő hat :S

Ettől függetlenül tényleg megdolgoztat és nekem is kezdett látszódni a belső izmom, de a porckopás miatt nem érte meg, és a doki szerint is attól lett. Gyógytornászok nagyon nem ajánlják :(

Csak segíteni szeretnék, de ha mégis ezt választod, akkor sok sikert :)

(első voltam)

2009. okt. 23. 15:00
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az aggódást...=)

Nos, 1:1 eddig...várom a többi tapasztalatot! =)

2009. okt. 23. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Fogyni akarsz ---> szobabicikli

Izmosodni ---> leg magc

Persze mind a kettő jó mind a két célra, de ha rangsorolni akarjuk őket, akkor így érdemes.

Ugyanakkor a leg magic tényleg nem a legjobb anatómiailag, szóval egészségesebb helyette a szobabicikli vagy a sima sétálás/kocogás (bár ha nagy a testtömeged ez utóbbi káros lehet).

2009. okt. 23. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:
fogyáshoz is jó a leg magic csak mellé kell vmit csinálnod, én nagyon ajénlom a LM-et mert nagyon meg dolgoztat, bár nekem van még 4-5 kg feleslegem és ez mellett rékázok is és biciklizek is, de mikor szobabicikliztem kb semmit nem ért :S Én mindenképp a Legmagicet ajánlom, nagyon jó :)
2009. okt. 24. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!