Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Három hónap alatt le lehet...

Három hónap alatt le lehet adni 10-15 kilót? Ha igen, milyen módszerrel?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha 15-t nem is 10-12-t le lehet. Heti 0,5-1 kg fogyás a reális, azzal kell számolni. A módszer egyszerű: sport+megfelelő táplálkozás. Több kalóriát égess el, mint amennyit beviszel.
2009. okt. 22. 16:38
 2/5 anonim válasza:
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok, igazából nekem 2,5 hónap alatt kellene 10 kg-ot fogynom. Az oké, hogy sport, de milyen? Futás? Felülés?
2009. okt. 22. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Én voltam az első válaszoló. A futás tökéletes sport a fogyáshoz, amit még otthoni tornával kiegészítve biztos az eredmény. A neten a futás lehet találni edzéstervet, ugyanúgy otthon elvégezhető tornagyakorlatokat is. Ha nem találnátok megfelelőt küldhetek linkeket. De hangsúlyozom a fogyáshoz a sport mellett a táplálkozás reformja is szükséges. A táplálkozással kapcsolatban figyelni kell a következőre: együnk teljes kiőrlésű péktésztákat, sovány húsokat (csirke, pulyka, hal), sok zöldséget és tejterméket. A gyümölcs fogyasztással kapcsolatban arra kell figyelni, hogy inkább a nap első felében fogyasszuk őket. Jah és még fontos, hogy naponta 5-ször étkezzünk, mindig keveset, és lefekvés előtt 3 órával étkezzünk utoljára.
2009. okt. 22. 21:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Fúúúú, király, akkor jó úton haladok!!:D:D:D Nem voltam benne biztos, hgy amit csinálok az jó, és hogy lesz-e belátható időn belül eredménye. Köszönöm!!!!!!:D
2009. okt. 23. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:

A legkevésbé egészségtelen fogyókúrás sport a szobabiciklizés. A futás azért lehet káros, mert aki fogyózik az jó eséllyel túlsúlyos, a futás pedig hosszú távon kárt fog tenni a bokájában. Alattomosak ezek az ízületi betegségek, nem aznap, de még csak nem is biztos, hogy abban az évben lesz bajod belőle hanem lehet, hogy csak 10 év múlva.

Persze ha nem megoldható a szobabiciklizés, akkor a futás is jó alternatíva :)

2009. okt. 23. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!