Ez az alak mennyire vészes? Fiúk nektek bejön? Mit kellene változtatni? (kép)
Alakot formálni ,más néven izmosítani, alapvetően erőgyakorlatokkal lehet (vagy olyan sporttal ami az ilyesmit magába foglalja).De fontos az egész izomzatot egyformán tónusba hozni, ha valaki csak bizonyos helyeken szed fel izmot az hülyén néz ki és még tartásproblémákhoz is vezethet.
Egyébként szerintem teljesen átlagos, elfogadható alakod van, de olyat nem mondanék rá hogy gyönyörű vagy hogy vadító. Ahhoz sokat kell még sportolni :)
Köszönöm! Hát a bugyi tényleg nem a legjobb..
Még tervezek fogyni, és alakot formálni. Nyár elején 73 kilóról indultam most nem tudom mennyi vagyok, de jó érzés olvasni a pozitív hozzá szólásokat!
Az 55 kg és a vékony jelző nagyon meglepett de semmiképp sem igaz az alakomra.
Még egyszer köszönöm a válaszokat és várom még őket!
Szia!
Ezek a képek eléggé rossz minőségűek, ráadásul úgy látszik rajta, mintha a hasadat behúznád :) Hangsúlyozom, csak úgy látszik, mintha...Én ránézésre 65kg-ot tippelek. Kezdj el többet sportolni, futni, tornázni és akkor sokkal jobban fogsz kinézni, megváltozik, átformálódik a tested. Én néhány év alatt megszabadultam a 20kg-os súlyfeleslegemtől, a "végső simításokat" sporttal végeztem, aminek az eredménye feszes, formás alak. Olyan sportot válassz, amit egy életen át szívesen csinálsz, különben oda a jó alak.
(27/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!