Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért csak a felsőtestemről...

Miért csak a felsőtestemről fogyok?

Figyelt kérdés
Eddig is erősen körte-alkat voltam, de gondoltam (én naív) ha fogyózok, lemennek a fenekemről, combomról a plusz kilók. Erre csak a felsőtestem (és mellem) lett még vékonyabb. Amúgy annyira nem vastag a combom se, 57 kg vagyok, de azért lehetne vékonyabb. most elkezdtem aerobikozni, az jó?
2009. okt. 22. 00:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Olyan mozgás formát válassz, amivel a feneked, combod mozgatod meg. Ilyenre nagyon jó a biciklizés. Az aerobic is, zsírégető, de emellett még csinálhatsz olyan tornát is, ami odairányul és azt alakítja.

Valamennyire úgyis megmarad ez a formád. Ajánlom, ne a súlyodat mérd, hanem a centiket.

Az izom nehezebb, mint a zsír, bár szerintem nem lehetsz kövér, 57 kiló az nem sok.

2009. okt. 22. 01:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
ha körte alkatod van akkor nehezebben tudod megformálni a lábaid, viszont bizonyos mozgásformákkal ,pl.az aerobik el lehet érni ,hogy vékonyabb legyél alul ,de csodákat ne várj ,mert az alkaton nem lehet változtatni ,mivel az teljes mértékben az ember vázától függ ,szóval alma alkat sohasem leszel ,de nagyon jó lábbal és popsival rendelkező "körte" még lehetsz:)remélem segítettem;)
2009. okt. 22. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!