Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok?...

Szerintetek kövér vagyok? Bőv. Lent

Figyelt kérdés
L/14, 155cm 52kg.. sokan mondják, hogy egyek, mert nem vagyok kövér, de én így egyáltalán nem érzel jól magam.. Nem vagyok képes enni.. Vagy ha mégis, akkor megyek, és szinte azonnal kihányom..
2009. okt. 21. 20:47
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
de nem megy sajnos:/
2009. okt. 21. 23:43
 12/24 anonim ***** válasza:

Összeesel??? Egyél már bazz!!!!

Tudod az a baj, hogy naív vagy és nem hiszed el azt, hogy nem hánytatni, meg nem enni nem szabad, hanem normálisan kellene étkezni!!!! Azt tudod, hogy koplalásnál a saját izomszövetedet fogja felhasználni a szervezeted, ha nem eszel???? Nem kap energiát, hogy működtetni tudja a létfontosságú szerveidet.

Bakker, anyád hol van? Nem látja??

Egyél nyugodtan, nem olyan fontos az, hogy mennyire vagy vékony. Te érezd jól magad!!! Nem a barátnődnek kell.

Keveset egyél, de azt napjában többször, 5-6 alkalommal. Folyamatosan kapja a szervezeted az energiát. Lesz erőd sportolni, odafigyelni a suliban, tanulni és kiegyensúlyozott étrend/sport mellett a közérzeted jó és az ön bizalmad is több lesz. Nem beszélve arról, hogy ilyen kiszolgáltatott állapotban sokkal könnyebben betegszel meg.

2009. okt. 22. 01:49
 13/24 A kérdező kommentje:
de nem megy..
2009. okt. 22. 15:00
 14/24 anonim ***** válasza:
A legkönnyebb azt mondani, hogy nem megy. Ha így folytatod tovább, már nem azon kell siránkoznod, hogy nem bírsz enni és mozogni, hanem, hogy meddig leszel kórházban infúzión. Azt nem hiszem, hogy úgy jól érzed magad, hogy nem bírsz felkelni. Szállj magadba, mert ennek rövid időn belül nagyon rossz vége lesz!!!
2009. okt. 22. 17:52
 15/24 A kérdező kommentje:

jólvsn:]

49kg

2009. okt. 25. 08:35
 16/24 anonim ***** válasza:
HÜLYE PICS@
2009. okt. 26. 10:07
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
talán megkéne mozdulni és nem egésznap dögleni..
2009. okt. 29. 11:42
 18/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan tedd tönkre magad, hisz nem a mi bajunk egyéni szociális probléma. Csak majd ne csodálkozz, ha nem lesz mensesed, szőrös leszel mint egy majom, a barátaid elfordulnak tőled mert egy depressziós zombivá válsz, csomókban fog hullani a hajad, a bordáidon zongorázni lehet és a fiúk még csak bottal se mernek megpiszkálni. Az anyagcseréd lelassul a béka segge alá, szívelégtelenségben fogsz szenvedni, és a szeretteid majd ott fognak sírni a kórházi ágyadnál az intenzív osztályon, amikor már a csövek fognak kilógni belőled. De ha netalántán túlélnéd vmi csoda folytán 20 évesen úgy fogsz kinézni mint egy elszabadult neandervölgyi, mert olyan görbe lesz a gerinced hogy nem fogsz tudni kiegyenesedni. A melled elsorvad, a petefészkedben ciszták alakulnak ki, gyereked nem lesz(bár akinek ennyi esze van, ne is legyen) a karod és a lábad pedig szépen elgörbül... lehet hogy tolószékbe kényszerülsz.

Na és akkor majd érezheted, hogy milyen szép gebe vagy. Magadban, barátok nélkül, család nélkül. Mert egy idő után a kutyát nem fogja érdekelni egy olyan lány akinek az a legnagyobb gondja, hogy mennyit mutat az a mérleg.

További szép jövőt!

2009. okt. 29. 21:30
 19/24 anonim ***** válasza:
Dehát ha nem megy neki xD tvbe szoktak ilyeneket mutogatni h ezt csinálták és h ha újra kezdhetnék már tuti nem lettek volna ilyen barmok. Majd jól kilyukad a gyomrod és akkor egyfolytában fájni fog, varrathatod össze.
2009. okt. 30. 08:27
 20/24 anonim ***** válasza:
ennyi súllyal nemis sovány az biztos..de akkor tornázni kéne és nem koplalni. mert pl: lehet egy 100 kilós csupa háj és a másik csupa izom. azér különbség is van
2009. okt. 30. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!