Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok?...

Szerintetek kövér vagyok? Bőv. Lent

Figyelt kérdés
L/14, 155cm 52kg.. sokan mondják, hogy egyek, mert nem vagyok kövér, de én így egyáltalán nem érzel jól magam.. Nem vagyok képes enni.. Vagy ha mégis, akkor megyek, és szinte azonnal kihányom..
2009. okt. 21. 20:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Orvoshoz kéne menned, ebből még komoly baj lehet. Többféle is.Természetesen sovány vagy, de mindegy, ha nem érzed jól magad, keresd fel a gyermekorvost! Mielőbb. Jövő hét szünet, hétfőn mehetsz is.
2009. okt. 21. 20:51
 2/24 anonim ***** válasza:

Miért eszel, ha kihányod???

Ne egyél annyit, egyszerű.

NEM vagy kövér, pont jó az alkatod.

2009. okt. 21. 20:53
 3/24 A kérdező kommentje:

Dehogy megyek.. Volt már elég bajom orvosokkal-_-

Nem eszek sokat.. Mostanában nem is eszek.. Kár, hogy én nem így látom..

2009. okt. 21. 20:59
 4/24 anonim ***** válasza:
tornáznod kéne mert lehet hogy azért látod magad nem ideális alakúnak mert nem sportolsz semmit.többet ér mintha lefogy majd és lóg rólad a bőr. feszesít, formásít, lemennek a cm-ek. tornázz rékára vagy B.A-ra egy héten 3-4szer.
2009. okt. 21. 21:03
 5/24 A kérdező kommentje:
sportolok.. rsg-zek is néha napján, de nem nagyon megy, inkább összeesek közben
2009. okt. 21. 21:05
 6/24 anonim ***** válasza:
LOL:P magaddal szúrsz ki ha nem eszel..aztán valamikor úgyis nekiálsz és ha csak kicsivel eszel többet híznifogsz vagy 2 kilót.
2009. okt. 21. 21:14
 7/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ez kamu :))"inkább össze esek közben" egy ennyi idős leány miért esne össze egy kis mozgástól??? Szerintem az 52 kg egy 14 éves lánynak és 155cm-z pont jó!Se nem kövér,se nem sovány!De ha most komoly a kérdés nagyon gyorsan menj el pszichológushoz.Vagy nézesd meg magad valakivel,hogy miért is esel össze pontosan,egy kis mozgástól.Nekem ne mondja senki,hogy azért esik össze mert olyan sovány :DD Ez vicc. Abszolút nem vagy sovány ,PONT JÓ!!!!
2009. okt. 21. 21:39
 8/24 A kérdező kommentje:
barátnőm szerint azért, mert hetek óta nem eszek. és nem megyek.. inkább teszem tönkre magam csak vékony legyek.. nah jó most magamat sem értem..
2009. okt. 21. 21:55
 9/24 anonim ***** válasza:

szánalmas,hogy csak azért teszed fel a kérdést,hogy olvashasd, hogy el kell menned orvoshoz, meg milyen vékony vagy..

mondjuk mutass képet..... az az 52kg bárhogy elhelyezkedhet rajtad.... nem biztos,hogy olyan vékony vagy........

2009. okt. 21. 22:37
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok aki kamu kérdésnek tartja ezt a kérdést.De ha nem akarsz változtatni miért kérdezel másokat?!? Nem kell orvoshoz menned,de akkor a barátnőd nem sokára temetésre fog menni!:S Tudom most lefogtok pontozni de így gondolom.Sajnállak,de jobb lenne ha össze szednéd magad,és segítséget kérnél!!!
2009. okt. 21. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!