Valaki fogyókúrázna velem?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok. 171 cm és 76 kg... 20 kg-ot szeretnék leadni, kb. fél év alatt, de azt sem bánom, ha több idő kell hozzá. 1,5 év alatt híztam 15 kg-ot, úgyhogy tudom, idő kell ahhoz, hogy szépen lefogyhassak. Eljutottam odáig, hogy nem érdekel, mennyi idő alatt fogyok le, csak legyen meg a kívánt eredmény, és tartsam is meg. :)
Igazából nem is a leadott kilók száma számít, hanem hogy szép szálkás, zsírtalan testem legyen, megfelelő izommal.
Keresek fogyitársat, aki segítene nekem, és én is segítenék neki! :) Én ma kezdtem az életmódváltást.
2013. júl. 22. 11:13
1/2 anonim válasza:
én már elkezdtem diétázni és eddzeni egy hónapja de szivesen fogyózok veled mert még nekem is van egy 8 kg amit szeretnék leadni+formálni az alakomat. :)
2/2 anonim válasza:
Én 27-vagyok,ma kezdem,78kilorol minimum egy 10-est leakarok.nemtudom eldönteni hogy délutántol mitis kellene ennem.zabkàsa naturjoghurt kilőve,akko inkább éhen alszok el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!