Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Citromos viz segitségével...

Citromos viz segitségével fogyott már valaki?

Figyelt kérdés

Ugy értem mennyire járul hozzá az, hogy minden étkezés előtt megiszok egy pohár citromos vizet, a sikeres fogyokura eléréséhez? mert azt olvastam valahol, hogy ettől lehet fogyni(na jo, persze tudom nem csak ez kell hozzá)

előre is köszönöm a válaszokat

2009. okt. 21. 12:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

nos, én nem fogyózok, viszont citromos vizet iszok étkezés előtt. én azért iszom, mert kaja után így nincs teltségérzés, és nemis puffadok fel. sokkal jobb a közérzetem egésznap, amióta vedelem a citromos vizet.

viszont én azt vettem észre h többször vagyok éhes. ha szomjas vagyok, és megiszok egy pohár citromos vizet, garantáltan negyed órán belül éhes leszek.

2009. okt. 21. 13:43
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Fogyáshoz még nem használtam, de a csuklásomat elmulasztja. :-)
2009. okt. 21. 14:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam inni, de vhol olvastam hogy ha sokat iszik az ember akkor a gyomornak nem tesz jót. Állítólag a gyomornyálkahártyát teszi tönkre. Szóval mint mindennel fontos a mértékletesség.
2009. okt. 21. 14:14
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
én nem citromos vizet íszok hanem rendes citrom levet...imádommmm de nem fogytam tőle még soha...én az alma ecetet iszom fogyás céljából!
2009. okt. 21. 15:07
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
Mivel a citrom lúgosít ezért hogyhatsz tőle. Sok sikert!
2009. okt. 21. 15:10
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az almaecet jobb lenne akkor fogyás szempontjábol?

Jobb mint a citromos víz?

Mennnyit sikerült fogynod eddig almaecettel?

2009. okt. 21. 17:04
 7/10 A kérdező kommentje:
15:07-től kérdem! :D
2009. okt. 21. 17:04
 8/10 A kérdező kommentje:

Jaj, még egy kérdés. :))

Igaz, hogy a fogakat nagyon kárositja a citromos viz? :S

2009. okt. 21. 17:05
 9/10 anonim ***** válasza:
80%

Miért károsítaná?

A citrom a hihedelemmel ellentétben nem savas!!! Lúgos. Ezt nézve nem károsítja!

Az alma ecetet kúra szerűen alkalmazd, egy két hétig max. Nagyobb étkezések előtt 1 ek -t igyál meg. Valami borzalom az ize, fogd be az orrod, az úgy könyebb lesz.

De azt tudd, hogy ezek csak segítik a könyebb fogyást, de nem fogysz, ha nem teszel semmit, ezek mellett ne egyél meg egy fél lovat.

Többször kevesebbet egyél és délután már kenyeret ne egyél, még barnát sem.

Sok sikert!

2009. okt. 22. 02:03
 10/10 anonim ***** válasza:
pont h az almaecet károsítja! a zománcot eléggé:S
2009. okt. 26. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!