Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A 0,5 kilós kézi súlyzó...

A 0,5 kilós kézi súlyzó nagyon kevés?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el Rubint Rékára tornázni. Van itthon 1,5 kg-os súlyzóm, de mivel nagyon vékony karom van, képtelen vagyok azzal tornázni. Nagyon kevés lenne, ha kezdeném egy 0,5össel és majd idővel emelném 1 kg-osra?

Ér vmit a torna a 0,5össel is?

2009. okt. 20. 23:18
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

Mdjuk ez nem ez a kategoria teljesen , de öcsém mikor elkezdett kondizni :D NEM ÉN tényleg :)) , akkor pl, a tárogatást , és az fekvenyomást 1kezesekkel akkor kb ilyen sullyal kezdte...:D és utánna tért át a nehezebbre .Nem kezdhette egyböl a 10kilóssal .

Ezzel csak azt akarom mondani hogy igen szerintem csinálhatod kicsivel is és utánna nagyobbal :D

2009. okt. 20. 23:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Én elején rékát vizespalacckal csináltam, és fogytam, ahsznált :)

az uj dvd jén meg hazsnálok 1.5 eset is, ilyen dvd ken kettő kilonál több nem kell. nem végig használom ezt sem, egyessel kedzem :)

2009. okt. 21. 00:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Még súlyzó nélkül is ér, persze súlyzóval többet. Ha nem bírod a másfeleset inkább a feles, ez természetes. Majd megerősödsz. Inkább egy molyfingot (amúgy a fél kg sem az a kezdőnek) emelgess, minthogy megerőltesd magad, meg fájjon a könyököd pl.
2009. okt. 21. 01:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Nah, de jó ezeket olvasni :)

Már olyan csalódott voltam, h nem bírom a másfeles súlyt...

2009. okt. 21. 01:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Én súlyzó nélkül szoktam és a Rékából még sosem tudtam 10 percnél többet csinálni, de mindig picivel többet, és nem adom fel:D
2009. okt. 21. 08:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Jajj. Nekem csak fél kilós van itthon, de azzal is alig birom végigcsinálni, és kb 2 hete csinálom hetente 3x az "igényes nő" edzésprogramot, és már feszesebb a karom :)
2009. okt. 22. 18:37
 7/8 anonim ***** válasza:
persze h jó félkilóssal is, én se bírom a 1.5-essel. De amúgy szerintem nem kell beruháznod súlyzókra, megtöltesz egy fél literes palackot és kész a súlyzó :D
2009. okt. 23. 12:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Bocsi az OFF-olásért, de ez engem is érdekel :D

Én Cindy Crawford-ozni fogok, és nem akarom hogy ilyen vastag legyen a karom, hanem azt szeretném, hogy vékonyabb és szálkás, úgyhogy felessel akarom csinálni.. az is ér úgy valamit ?:D

2011. máj. 25. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!