Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyott már valaki 20kg-ot?...

Fogyott már valaki 20kg-ot? Ha igen hogyan? Leírná részletesen? (mennyi idő alatt stb. )

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
A szomszédunk simán lefogyott 25 kg-ot félév alatt, elég volt hozzá egy vastagbélrák.
2009. okt. 20. 22:15
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Elsö: ez elég izléstelen vicc a részedröl.
2009. okt. 20. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
1%
Gusztustalan vagyok :S mert én jót röhögtem rajta, pedig ez tényleg nem vicc.
2009. okt. 20. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom mennyi idő alatt, mert részletkben történt 2 év alatt, mert hol érdekelt, hol nem.

általános fogyokura

2009. okt. 20. 22:25
 5/7 igabcsy ***** válasza:
100%

Igaz, hogy nem 20 kg-ot, de közelítek.

Eddig minusz 18 kg-nál tartok. Február végén kezdtem. Először indulásként megcsináltam egy két hetes kúrát egy manapság sokat hírdetett fehérje turmix-al.

Ezt követően megmaradtam a turmix-nál, mert nekem nagyon ízlik, de már csak reggelire vagy vacsorára iszom, amikor ehez van kedvem.

Rájöttem, hogy tényleg igaz a mondás, miszerint "agyban dől el" minden. Viszont tudtam, hogy valamivel ösztönöznöm kell magam, különben képes leszek feladni.

Ezért indultam egy fogyókúra versenyen, rendszeresen feljártam a turmix internetes fórumos oldalára, világgá kürtöltem hogy fogyókúrázom (munkatársaknak, barátokak, rokonoknak, iwiw-en, myvip-en, még a kisboltban is tudták, ahová rendszeresen járok) Arra gondoltam, hogy mekkora bukta lenne, ha pár hónap múlva az ismerősök sorban kérdezgetnék, hogy: "Mivan veled, nem sikerült lefogynod? Feladtad???" Na ezt nem akartam megérni!!!!

Nehéz pillanatokban elég volt erre gondolni, és már el is tűnt a "csábulhatnék" érzése.

Közben megtanultam kevesebbet, de nem keveset enni. És ez nagyon fontos, mert alap szabály, hogy éhezni nem szabad!!!!!

Sokkal jobban odafigyelek arra is, hogy mit eszem, és mennyit iszom.

Viszonylag nagy súlyfelesleggel kezdtem, ezért az intenzív mozgás eddig kimaradt. 30-35 kg súlyfelesleggel nem biztos, hogy neki kell állni futni vagy ugrabugrálni.

A szívnek de az izületeknek is árthatunk vele.

Ami szóba jöhetne az a gyaloglás vagy az úszás. De nekem eddig mindkettő kimaradt.

EDDIG. Ugyanis azt vettem észre, hogy most jött el a pillanat amikor muszáj kicsit rásegítenem, mert megállt a fogyásom. A súlyom már kezd alakulni, nincs akkora felesleg rajtam, ezért itt az ideje, hogy elkezdjem.

Tulajdonképpen ennyi a történetem.

Jaa... és közben olvastam egy könyvet, amiben számomra nagyon sok hasznos gondolatot találtam.

Javaslom mindenkinek aki komolyan veszi, hogy egy életre le akar fogyni. Edita Sipeky: A fogyás magasiskolája

Ha más is érdekel, akkor többet priviben.

2009. okt. 20. 22:43
 6/7 anonim ***** válasza:
83%

egyszerűen elkezdtem mozogni.

eljártam konditerembe heti 3X személyi edzőhöz, és lefogytam. ennyi. nekem elég volt ennyi ahhoz, hogy összeszűküljön a gyomrom, és ne zabáljam össze magam.

2009. okt. 20. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia, igaz nem 20 kilót, de 12-t már fogytam, június végén kezdtem. Kalóriát számolok és mellette heti 4-5 alkalommal tornázok.
2009. okt. 21. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!