Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Végre tisztázzuk! Tényleg...

Végre tisztázzuk! Tényleg tilos a 6 óra utáni evés azoknak, akik nem akarnak hízni? (nem fogyózni, csak tartani a súlyukat)

Figyelt kérdés
már annyi féle dolgot olvastam,de nagyon jó lenne megtudni végre a rendes választ,mert én imádok este enni,de most elég jó alakom van,és nem akarom elszúrni :)
2009. okt. 20. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

hülyeség...

persze függ attól mit eszel...estére mellőzni kéne a szénhidrátos dolgokat...

néha-néha belefér, de ez alkat kérdése mennyire vagy hízékony...

minden esetre én úgy fogytam majd 40 kilót hogy abszolút nem figyeltem arra hogy este 6 után ne egyek, csak az étel alapanyagaival foglalkoztam...

22/F

2009. okt. 20. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
lefekvés elött 3órával azelött ne, főleg ne szénhidrátot...ha hajnali 2kor fekszel le akkor nem épp lenne értelmes hogy 6 után már nem eszel..
2009. okt. 20. 21:43
 3/6 igabcsy ***** válasza:
100%

Szerény véleményem szerint csak "nagy zabálást" nem jó megejteni közvetlen lefekvés előtt.

De én nem egyszer megkívántam pl. egy joghurtot, vagy 1 szem gyümölcsöt, esetleg 1 pohár tejet....

Nincs ebben semmi rossz még úgysem, hogy közvetlen lefekvés előtt ettem meg.

Sőt én úgy vettem észre, hogy ha valami ilyesmi könnyűt megkívántam és nem ettem meg, akkor sokkal nehezebben aludtam el, mert állandóan ezen járt az agyam.

Míg ha megettem, akkor kellemes érzés volt a gyomromban, és pszichésen is megnyugodtam. És ha meghíznék, akkor az nem ettől lenne. Mert mégegyszer mondom, csak ilyen könnyű pár falat vagy pár korty amiről beszélek. (Nem két tányér töltött káposzta, fél vekni kenyérrel) :-))))

2009. okt. 20. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
hülyeség, én úgy fogytam hogy este 9-10 körül vacsorázunk mindig , és 1 körül fekszünk. az más kérdés hogy mit ne egyen az ember vacsorára. én csak fehérjét szoktam enni egy kis salátával, vagy natúr joghurtot. és sosem eszem tele magam.
2009. okt. 20. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Bárcsak nekem lenne ilyen problémán :(

Én hízni szeretnék. Kb 6-szor eszek egy nap, és az utolsó kaja kb 23-24 óra körül van :)

De semmi látszata, pedig zabálok amennyit tudok.

Nagy pörköltek, tészta, kenyér, banán, zsíros tej, kakaó, stb... De egyszerűen semmit nem hízok :(

Na jó bocsi, ez már egy másik topik :D

Csak irigyellek hogy ilyen "problémád" van.

Mondjukez csak az én szememben "probléma"...

2009. okt. 21. 17:03
 6/6 anonim ***** válasza:
ami nem látszi kkívülről az látszik belülről, kedves utolsó válaszoló, az egy dolog hogy nem vagy hízásra hajlamos ,de az egészséged érdekében , soha ne egyél szemeteket!!:)
2009. okt. 21. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!