Végre tisztázzuk! Tényleg tilos a 6 óra utáni evés azoknak, akik nem akarnak hízni? (nem fogyózni, csak tartani a súlyukat)
hülyeség...
persze függ attól mit eszel...estére mellőzni kéne a szénhidrátos dolgokat...
néha-néha belefér, de ez alkat kérdése mennyire vagy hízékony...
minden esetre én úgy fogytam majd 40 kilót hogy abszolút nem figyeltem arra hogy este 6 után ne egyek, csak az étel alapanyagaival foglalkoztam...
22/F
Szerény véleményem szerint csak "nagy zabálást" nem jó megejteni közvetlen lefekvés előtt.
De én nem egyszer megkívántam pl. egy joghurtot, vagy 1 szem gyümölcsöt, esetleg 1 pohár tejet....
Nincs ebben semmi rossz még úgysem, hogy közvetlen lefekvés előtt ettem meg.
Sőt én úgy vettem észre, hogy ha valami ilyesmi könnyűt megkívántam és nem ettem meg, akkor sokkal nehezebben aludtam el, mert állandóan ezen járt az agyam.
Míg ha megettem, akkor kellemes érzés volt a gyomromban, és pszichésen is megnyugodtam. És ha meghíznék, akkor az nem ettől lenne. Mert mégegyszer mondom, csak ilyen könnyű pár falat vagy pár korty amiről beszélek. (Nem két tányér töltött káposzta, fél vekni kenyérrel) :-))))
Bárcsak nekem lenne ilyen problémán :(
Én hízni szeretnék. Kb 6-szor eszek egy nap, és az utolsó kaja kb 23-24 óra körül van :)
De semmi látszata, pedig zabálok amennyit tudok.
Nagy pörköltek, tészta, kenyér, banán, zsíros tej, kakaó, stb... De egyszerűen semmit nem hízok :(
Na jó bocsi, ez már egy másik topik :D
Csak irigyellek hogy ilyen "problémád" van.
Mondjukez csak az én szememben "probléma"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!