Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon sok volt ez a mai kaja?

Nagyon sok volt ez a mai kaja?

Figyelt kérdés

Szerintem a mai napom kicsit elszúrtam.

R:2 csokis croissant

E:2 mini pizzás tekercs

V: (6 előtt) egy csomag natúr popcorn

Ez kb hány kcal volt?

2009. okt. 20. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
TÖKMIND1 HÁNY KCAL VOLT, MERT EZ EGY ORIASI NAGY SZAR. Te most tényleg ezzel fogyókúrázol? Croissant meg pizzás tekercs meg popcorn? Ez....ez igy most ledöbbentett, hogy ilyenek vannak.
2009. okt. 20. 18:24
 2/6 anonim válasza:
100%
nem a mennyiségben a hiba, hanem az összetételben
2009. okt. 20. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Ajjaj...nem akarlak elkeseríteni de ha tényleg le akarsz fogyni, akkor kicsit jobban oda kell figyelned arra amit eszel. Én a helyedben például csak 1 croissant ettem volna meg, vagy ha kettőt, akkor pedig nem croissant, hanem kroásszant, mivel az nem hízlal annyira...

A mini pizzás tekercs meg, hihetetlen, de annyira hízlal mint egy egész óriáspizza!

a natur popcornnal nincs baj,csak szeritnem k.rva szar az íze

ui: inkább mozogj!!

2009. okt. 20. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Háát nekem ez csak desszert lenne,ha ennyit ehetnék egésznap..,de hülyeség ez a fogyókúra,csak sanyargatják az emberek magukat,közben meg csak jojo effektus van...
2009. okt. 20. 19:02
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat!kedves első a bunkóskodást tartsd meg magadnak.amúgy nem fogyózom,csak félek hogyha nem figyelek mindent vissza fogok hízni,és érdekelt hogy ez kb hány kalória volt.
2009. okt. 20. 20:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Figyi neked annyi eszed sincs, hogy megnézd amiket megettél és kiszámold hogy hány kalória? Mást majd kiszámolja helyetted? De mégha igen, akkor is tokmind1, mert ugy fos, ahogy van.
2009. okt. 20. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!