Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 5-6 kg-ot semmiféleképpen sem...

5-6 kg-ot semmiféleképpen sem tudok már leadni, miért?

Figyelt kérdés

2 éve észhez kaptam hogy 169 cm vagyok és 60 kg ami elég sok....ezért nyáron neki álltam esténként futni változtattam az étrendemen is egy kicsit,de nem túlzottan.Viszont 3 hónap alatt le ment 6 kg-ot...aminek nagyon örültem,de lassan 2 éve lejjebb már nem megy..:( mindent megpróbáltam esténként most is futok szoktam táncolni és tornázni is,tesiórákon is részt veszek,aztán elkezdtem hashajtókat szedni(ami mondjuk amúgy is kell)de nagyobb mennyiségben...aztán jött a hánytatás....de még mindig 53-55 között mozgok és nagyon szeretnék 48 kg lenni...de már nem tudom mit csináljak...sajnos az evésről nem tudok lemondani ezért tartottam jó ötletnek a hánytatást és a hashajtót..most az alma ecettel próbálkozom....de semmi(egyenlőre):( viszont most egyre hidegebb van,és semmi kedvem ilyen hidegbe futni!Mit ajánlotok? tudom hogy le kéne mondanom a szénhidrátokról,de már arról is lemondtam nagyjából tésztát már alig eszem pedig imádom!!!!!!!!!! Van olyan receptetek ami finom de mégsem egy kcal bomba???? vagy valami jó tanácsotok,hogy mit csináljak??

üdv:17/L

(169cm/54kg)létszi ne hajtogassátok ti is hogy nem kell leadnom meg stb...mert LE KELL így nem érzem jó formában magam!Előre is köszi a válaszokat/tanácsokat!

2009. okt. 19. 20:15
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsi elírtam: "Viszont 3 hónap alatt le adtam 6 kg-ot"
2009. okt. 19. 20:18
 2/7 igabcsy ***** válasza:
68%

Az utolsó mondatoddal árultad el magad.

Nagyon jól tudod, hogy mi az igazság, csak nem szereted hallani.

Pedig ez teljesen világos: amit kényszeredetten csinálsz, az már a bulimia első jele. Sőőőt... megkockáztatom ez már nem csak az előjele, hanem maga a bulimia.

Arra még nem gondoltál, hogy azért nem fogysz, mert a szervezeted harcol a tudatod ellen??? És azért nem fogysz tovább, mert akkor beteg lennél? A testünk egy nagyon okos "gépezet", és ami nem természetes az ellen védekezik.

Szerintem nem fogynod kellene, hanem pszichológushoz menni. Még addig amíg nem késő.

Tudom, hogy Neked ez a válasz nem tetszik, de akkor is ez az igazság.

Innentől kezdve vagy elfogadod,vagy továbbra is mész a saját fejed után.

Nyilván ez a Te döntésed, mi csak figyelmeztethetünk.

2009. okt. 19. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

hánytatod magad?te Úristen.169 cm,53-55 kg?pont jó

pszichologikus!!

2009. okt. 19. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
*pszichológus
2009. okt. 19. 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:
először is hülyeség fogynod de ezt te is tudod. A szervezeted beállt az optimális súlyra és ebből nem akar engedni. Miért nem mozogsz többet?? te magad írtad hogy csak egy kicsit változtattál az étrendeden, hát változtass rajta többet, de felejtsd már el a hánytatást meg a hashajtózást...istenem. ha normálisan étkeznél és mellette sportolnál sokat, tuti jól éreznéd magad a bőrödben és nem itt siránkoznál hogy 48 kiló akarsz lenni.
2009. okt. 20. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:
én is le akarok fogyni, és nekem is az volt hogy hú hát én 48-9 kg akarok lenni, aztán idővel rájöttem, hogy nem az számít, hogy hány kiló vagy hanem hogy hogy nézel ki..gondolj bele ha minden lány 48 kiló akarna lenni. a nagyon alacsonyakon lenne plusz súly és aki 180 cm magas? szerinted hogy nézne ki? vagy te szerinted hogy néznél ki a 169 centiddel 48 kilósan? lehet hogy te pont nem de szerintem úgy mint egy gebe..most nem téged akartalak legebézni csak általánosságban mondtam.
2009. okt. 21. 22:12
 7/7 anonim válasza:
Vigyázz!!! Ahányásal-hashajtózásal nagy károkat okoz a gyomorban,lehet 1-2 év múlva nem is gondolnád de ettől lesz fekélyed, vagy egyéb nyalánkságok, büdös lehelet stb.. Szerintem is az a fontos milyen a csomagolás több edzés és csinos popsid combod lesz és a cickód se fog egy tejeszacskóhoz hasonlítani!!!!
2009. okt. 21. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!