Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nemtudom jól...

Mit tegyek? Nemtudom jól beosztani az ételeket?

Figyelt kérdés
Reggelire (kb 7:30) általában egy szelet barna kenyér kis zsírszegény sajtkrémmel, zöldségekkel, zöld teával, vagy egy tál cukormentes corn flakes/zab/müzli. A suliba vagy egy normál méretű szendvicset viszek (pl sajtos) Vagy egy kisebbet és egy almát. Amikor hazaérek a suliból (kb 15:00) akkor ebédelek valamit, és onnantól kezdve egészen este kilencig nassolgatok, eszegetek: Egy kis virsli, egy kis gyümölcs, egy kis csoki.. Tudom hogy ez így nem jó, de hogy lenne jó? Nem tudom rávenni magam, hogy sok kaját vigyek a suliba, mert fogyni szeretnék, de otthon meg mindig van egy csomó kaja, és nemtudok ellenállni, mindig bemegyek a konyhába, és ha már ottvagyok harapok valamit :S 15/l
2009. okt. 19. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Na igen... Tudod mi hiányzik??? Az akarat erőd!! Semmi más!

A csokit edd meg másnap reggel, vagy délelőtt, de ne annyit amit pl. eddig, hanem a felét vagy a negyedét, de ha tudod, akkor hagyd el, heti egy alkalommal is elég az. A gyümölcs nagyon jó, de nem banánt egyél, almát, körtét, narancsot, hamarosan úgy is szezonja lesz végre:)

Egy kis mozgást beiktathatsz, ha dvd-re vagy magadtól tornázol is, de egy tempós gyaloglás, vagy szobabicikli, ha van otthon. Nem kell sok, napi 30-60 perc.

Sok sikert!

2009. okt. 19. 23:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt, aztán rászoktam hogy bezárkóztam a szobámba, délután és számitógépeztem vagy TV-ztem vagy olvastam, tanultam, vagy elmentem barátnőkhöz, vagy elmentem egyet biciklizni utána aludtam, és már egyáltalán nem kivánom a fincsi hízlalós kajákat,pedig van itthon bőven :) Ha nincs más választás, menj sétálj egyet, aztán feküdj le aludni.Addig sem eszel.Vacsira meg ha eszel , gonndolj a bikinidre és akkor nem zabálos túl magad XD
2009. okt. 24. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!