Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Én egy 13 éves lány vagyok és...

Én egy 13 éves lány vagyok és 140 kg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon szégyenlem így magam, de nem tudok ezzel mit tenni. Félek, hogy így nem fogok fiút se találni magamnak, mert a mai viágban senki se bukik az ilyen lányra! Nem tudom, mit tegyek. Valaki segítsen kérem!

Nekem már semmi se számít, csak, hogy egészséges és szép lány legyen belőlem!

2009. okt. 19. 19:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
67%

én 93 kg voltam, ugyanennyi évesen, de LE tudtam fogyni!!

Ne félj neked is sikerülni fog, csak határozd el magad.

én nagyon drukkolok neked, és ha akarod beszélhetünk priviben is:)

2009. okt. 20. 15:25
 22/23 A kérdező kommentje:

Hát, nagyon köszönöm a kedves válaszokat, akitől azt kaptam. De aki ilyen bunkó szemét, hogy olyanokat ír, hogy zsírleszívás, meg kamu...

Először is. Miért írnák ilyen szőrnyű dolgot kamubol?

És a második, hogy köszi, de 13 évesen nem végeznek zsírleszívást...-.-"

És a futást egyáltalán nem csinálhatom, mert nagyon megerúőltetném magamat.

Voltam már orvosnál, de semmi jót nem tudnak ajánlani, csak azt hajtogatják, hogy meg fogok halni...

Épp ezért kérek tőlletek segítséget!!!

Köszönöm minden jóakarómnak!!!

2009. okt. 23. 13:07
 23/23 anonim ***** válasza:

szija

nem írtál semmit arról mit/mennyit eszel, de szerintem is hormonális eredetű lehet. vedd komolyan, nem csak esztétikai probléma.. nagyon fiatal vagy, ez viszont előny, a szervezeted, bőröd, izmaid sokkal jobban regenerálódnak majd ha fogyni kezdesz mint egy idősebb embernek!:)

én azt javasolnám olvasd el a lenti cikket, és gondolkodj el a pszichológuson is, beszéld meg anyukáddal, kellene h a lelkeddel is foglalkozzanak.

kajaügyben.. napi 3étkezés kellene, szerintem menjetek el anyukáddal együtt egy dietetikushoz és konzultáljatok arról h milyen változtatások kellenek, mert nem fogsz tudni diétázni ha otthon minden édességekkel van tele. itt az alkalom h a családodat is rávedd az egészséges életmódra:)

itt a cikk:

[link]

2009. nov. 1. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!