Nagyon szégyenlem így magam, de nem tudok ezzel mit tenni. Félek, hogy így nem fogok fiút se találni magamnak, mert a mai viágban senki se bukik az ilyen lányra! Nem tudom, mit tegyek. Valaki segítsen kérem!
Nekem már semmi se számít, csak, hogy egészséges és szép lány legyen belőlem!
az, hogy ilyen kövér vagy nem normális. Először orvoshoz kell menni, majd 100zal elkezdeni futni, szobabiciklizni, felüléseket csinálni, és csináld mindig azt, hogy hetente mindig kicsit többet edzel, kevesebbet eszel. Nem szabad kenyeret enni, csak teljeskiörlésűt, vagy helyette zsemlét, kiflit. Különben az a legnagyobb baj, hogy 13 éves vagy, serdülni kezdesz, és növésben vagy, ezért lesz nehéz lefogynod.
2009. okt. 19. 19:59
12/23 anonim válasza:
Fogyj.
2009. okt. 19. 19:59
13/23 anonim válasza:
Igazi ősbunkók is vannak a válaszadók között.Ha valóban le akarsz fogyni,hatalmas elhatároásra és sajnos orvosi segitségre is szükséged lesz.Hidd el sikerülhet!!!
2009. okt. 19. 20:06
14/23 anonim válasza:
Szigoru orvosi ellenőrzés /kórház/ mellett feküdj be egy nulla kalóriás diétára Pados doktorhoz!
Orvosok a tudatos fogyásért
Ezek a tények cselekvésre ösztönözték a szakembereket. A súlyproblémával küzdők hatékony segítéséért és az orvos szakmai körök, valamint a társadalmi szervezetek közti párbeszéd megindításáért alakult meg a Tudatos Fogyás Fóruma, melynek tagjai: Dr. Pados Gyula c. egyetemi docens, az orvostudományok kandidátusa, profilvezető főorvos, Szent Imre Kórház, Dr. Ágoston Gabriella pszichiáter, klinikai farmakológus, Dr. Torzsa Péter családorvos, egyetemi tanársegéd Semmelweis Egyetem, Családorvosi Tanszék, Antal Emese a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének elnöke és Dr. Asbótné Thorma Judit a Magyar Nők Szövetségének elnöke.
2009. okt. 19. 20:10
15/23 anonim válasza:
Mindenképpen fordulj orvoshoz anyukáddal, és ha tudsz járj el gyógytestnevelésre tesi óra helyett! Ha gyógytesis tornagyakorlatra van szükséged írj bátran priviben, segítek!
2009. okt. 19. 20:12
16/23 anonim válasza:
Én csak drukkolni szeretnék,megcsinálod!!!!:)
2009. okt. 19. 20:46
17/23 anonim válasza:
Kedves 19:59, aki a futást javasoltad: ekkora súlytöbblettel szerinted hogyan fusson szegény??? 140 kg önmagában megterhelő az izületeknek, nemhogy futni!
2009. okt. 19. 20:54
18/23 anonim válasza:
Zsírleszívás
2009. okt. 19. 21:16
19/23 anonim válasza:
Ezt az elkeseredett kicsi lányt vígasztalni kellene és bátorítani, nem szörnyülködni és butaságokat ajánlgatni neki. Az ő súlya már-már az életét veszélyezteti és kétségbe esve segítségéért kiált. Segítsünk neki!!!
2009. okt. 19. 22:13
20/23 anonim válasza:
vannak azért elég durva válaszok de sztem köcsögök! nekem mindig azt mondták hogy egyek de ne sokat egyszerre mindig sokszor de kevesset éss ne mindig gépezzek ha nem mozogjak is 12 éves vok 95 kiló voltam és már csak 55 sztem csak nem kéne annyit enned és nem lenne itt semmi baj:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!